10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Vi söker delägare till HusmanHagberg Knivsta

Drivs du av att göra bostadsaffärer, är entreprenöriell och känner dig redo att ta nästa steg i din karriär?

HusmanHagberg är en fastighetsmäklarkedja med ett bevisat framgångsrikt koncept. Vi växer stadigt varje år och idag är vi sammanlagt över 100 kontor. Våra franchisetagare är framgångsrika och vi ökar vår marknadsandel varje år. Nu finns möjligheten att bli delägare hos oss i Knivsta och på sikt även Sigtuna. Vi har ett stort försäljningsområde, i en kommun som växer, vilket gör att du som fastighetsmäklare kan lyckas hur bra som helst. Hos oss får du en konkurrenskraftig lön och du får även förmedla både villor, bostadsrätter, tomter och nyproduktion.


Vårt kontor
Våra medarbetare har många års erfarenhet av både företagande, fastighetmäklarbranschen och vet helt enkelt hur man driver ett framgångsrikt kontor.

Vi är etablerade på marknaden och satsar stort att bli den mest rekommenderade och attraktiva mäklarfirman. Tillsammans ska vi se till att stärka vår position ytterligare på marknaden och bli det självklara valet för kunderna. Som medarbetare, och framgångsrik mäklare är du en viktig del i det arbetet tillsammans med oss.


Vi söker dig som

  • Som vill ta dig an utmaningen att bli franchisetagare/delägare
  • Är en målmedveten och engagerad vinnare som älskar affärer och sätter kunden i fokus.
  • Har en genuin drivkraft och passion för försäljning.
  • Är en lagspelare som vill bygga en lönsam och framgångsrik egen affär och samtidigt vara med och ta HusmanHagberg Knivsta till nya höjder.
  • Har god struktur, är serviceinriktad och trivs med att ha eget ansvar.
  • Du trivs i högt tempo och är kreativ i ditt sätt att arbeta. Kort sagt; du är en äkta passionerad vinnare!

 

Att arbeta på HusmanHagberg
Våra ledord är Äkta, Passionerade Vinnare! Här får du vara en del av en expansiv kedja med ett framgångsrikt koncept, ett öppet och prestigelöst klimat i positiv anda med oberoende franchisegivare. Vi är idag cirka 400 medarbetare, utspridda på 100 kontor från norr till söder. Vi är ett företag där vi har otroligt roligt tillsammans samtidigt som vi ger våra kunder hög service och strävar alltid efter god lönsamhet för dig.

Hos oss får du förmedla både villor, bostadsrätter, tomter och nyproduktion. Vi är ett av de ledande mäklarföretagen i Sverige och vill fortsätta utveckla vår position tillsammans med dig.

Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron HusmanHagberg Logo
PlatsArbetsgivareHusmanHagbergBranschMäklare Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta Formulär stäng ruta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.