Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Fastighetsmäklare till Gällivare/Kiruna

Söker du nästa steg i din karriär? Eller är du mäklaren som drömmer om att kunna åka utför direkt efter visningarna? Ta en springrunda i nationalparker? Eller vill du få extra tid med familjen och ett enklare liv? Då är detta något för dig!

Här får du jobba med ett gäng passionerade vinnare som älskar att uppmärksamma och fira varandra. Vill du ta klivet och jobba med allt ifrån Brf, villor till kommersiella fastighet, skogs och lantbruk så har du kommit rätt. Här får du även fria tyglar att hitta nya vägar att styra dina dagar med ett stöttande team bakom.

Gällivare och Kiruna har stora utvecklingsprojekt och mångmiljard investeringar. Vi flyttar bland annat hela samhällen. Och den stora miljösatsningen som görs bidrar till stor tillväxt nu och framöver.

Välkommen till livet ovan polcirkeln med midnattssolens strålar på sommaren och sprakande norrsken med polarnätter på vintrarna. Kommunikationer till fjällvärldens storslagna vyer och flyg/tåg till huvudstadens puls som en kontrast inom två timmar.


Vårt kontor
Vi är ett kontor med alla möjligheter att utvecklas och hitta nästa utmaning.  Här har du möjligheten att utvecklas och får chansen att arbeta i några av Sveriges största kommuner med två nya kontor ett nyrenoverat kontor i Gällivare och nya Kiruna centrum. Här erbjuds du att mäkla på ett företag som är väl inarbetat.

Vi har lyckats kamma hem priserna årets rookie flertalet gånger och bäst säljande mäklare i kedjan.

Här värderas personen och teamet högt. Vi värdesätter genuinitet och ett teamarbete. Vi tror på att bygga ett team där alla får bra delaktig i beslut och vara med och påverka. Hos oss kommer du känna ett driv och respekt. Vi längtar efter att få in just dig i vårt team


Vi söker dig som

 • Är registrerad fastighetsmäklare och har erfarenhet av yrket eller är nyexaminerad och längtar efter att få komma i gång.
 • Initiativ och nytänkande.
 • Har en genuin drivkraft och passion för försäljning.
 • Har god struktur, är serviceinriktad och trivs med att ha eget ansvar.
 • Är en lagspelare, då vi är ett hungrigt och sammansvetsat team.  Kontakta

  Är du fastighetsmäklare och vill lyfta din karriär till nya nivåer? Hör av dig, du kommer inte ångra dig! Franchisetagare Sandra Apelqvist på sandra.apelqvist@husmanhagberg.se eller 070‑266 68 00. 

  Givetvis behandlas din ansökan konfidentiellt.

  Att arbeta på HusmanHagberg
  Våra ledord är Äkta, Passionerade Vinnare! Här får du vara en del av en expansiv kedja med ett framgångsrikt koncept, ett öppet och prestigelöst klimat i positiv anda med oberoende franchisegivare. Vi är idag cirka 430 medarbetare, utspridda på 105 kontor från norr till söder. Vi är ett företag där vi har otroligt roligt tillsammans samtidigt som vi ger våra kunder hög service och strävar alltid efter god lönsamhet för dig.

   

  Vi jobbar inte med områdesindelning utan du kan fritt följa kunden inom kommunens gränser. Hos oss får du förmedla både villor, bostadsrätter, tomter och nyproduktion. Vi är ett av de ledande mäklarföretagen i Sverige och vill fortsätta utveckla vår position tillsammans med dig.

  Ansök härAnsök här - Chevron
  Ansök härAnsök här - Chevron HusmanHagberg Logo
  PlatsArbetsgivareHusmanHagbergBranschFörsäljning, inköp, marknadsföring,Fastighetsmäklare Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

  Stipendier

  Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

  Se alla stipendier »

  Lediga Jobb

  Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

  Se lediga jobb »

  Traineeprogram

  Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

  Se traineeprogram »
  Bli medlem i Karriärnätverket för att fortsätta:

  🌟 Du får tillgång till vår stipendieportal med över 500 stipendier

  🌟 Kan göra bevakningar på stipendier, traineeprogram eller lediga jobb som du är intresserad av

  🌟 Ta del av rabatter och tävlingar från våra samarbetspartners

  🌟 Access till Sveriges mest attraktiva arbetsgivare

  Läs mer om Karriärnätverket här!

  Bli medlemLogga in