Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Franchisetagare Norrtälje

Det görs drygt 1500 mäklade affärer varje år i Norrtälje. Vi på HusmanHagberg söker dig som vill ta en del av dessa i vårt varumärke. Är det dig vi söker?

Vi letar efter en person som är registrerad mäklare och har motivationen att bygga upp ett företag med vår hjälp i Norrtälje. Hur vi gör beror på vad du vill ha hjälp med från oss. Vi är proffs på att starta kontor, nu senast har vi bland annat etablerat oss i Östersund, Halmstad och Värnamo. Förhoppningsvis är Norrtälje nästa marknad.

Har du funderat på hur det går till start starta upp en egen verksamhet och vad man behöver tänka på? Hör av dig så ska jag förklara vad som krävs och vad vi på HusmanHagberg kan erbjuda.

Kontakta
Är du nyfiken på vårt flexibla upplägg? Kontakta mig! Etableringsansvarig Christian Hjort 070-536 02 88 christian.hjort@husmanhagberg.se. Givetvis behandlas din kontakt konfidentiellt.

Att arbeta på HusmanHagberg
Våra ledord är Äkta, Passionerade Vinnare! Här får du vara en del av en expansiv kedja med ett framgångsrikt koncept, ett öppet och prestigelöst klimat i positiv anda med oberoende franchisegivare. Vi är idag cirka 400 medarbetare, utspridda på 100 kontor från norr till söder. Vi är ett företag där vi har otroligt roligt tillsammans samtidigt som vi ger våra kunder hög service och strävar alltid efter god lönsamhet för dig.

Hos oss får du förmedla både villor, bostadsrätter, tomter och nyproduktion. Vi är ett av de ledande mäklarföretagen i Sverige och vill fortsätta utveckla vår position tillsammans med dig.

Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron HusmanHagberg Logo
PlatsArbetsgivareHusmanHagbergBranschFörsäljning, inköp, marknadsföring,Fastighetsmäklare,Franchise Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Bli medlem i Karriärnätverket för att fortsätta:

🌟 Du får tillgång till vår stipendieportal med över 500 stipendier

🌟 Kan göra bevakningar på stipendier, traineeprogram eller lediga jobb som du är intresserad av

🌟 Ta del av rabatter och tävlingar från våra samarbetspartners

🌟 Access till Sveriges mest attraktiva arbetsgivare

Läs mer om Karriärnätverket här!

Bli medlemLogga in