Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Fastighetsmäklare till HusmanHagberg Sollentuna

Är du en driven fastighetsmäklare som vill vara med på vår fortsatta framgångsresa? Hos oss får du alla förutsättningar för en lyckad karriär. Vi tror starkt att stjärnor ska uppmärksammas och belönas! Här ingår du i ett härligt och framåtsträvande gäng, där vi tillsammans leverera affärer i toppklass. Hos oss får du förmedla både villor, bostadsrätter, tomter och nyproduktion. Vi erbjuder dig en spännande vardag där du får fortsätta utvecklas med oss och främja nya idéer. Vi ser gärna att du har ambitionen att vilja mer då vi söker ett partnerskap för rätt person.


Vårt kontor
Vi sitter i ljusa lokaler både centralt och mitt i ett av Sollentuna vackra villaområden. Vi har funnits på marknaden i över 20 år och har goda samarbeten med banker och samarbetspartners. Vi är ett gäng på 3 fastighetsmäklare som arbetar mycket med nyproduktion, fastigheter samt lägenheter i Sollentuna.

Vi är väl etablerade på marknaden och satsar stort att bli den mest rekommenderade och attraktiva mäklarfirman. Tillsammans ska vi se till att stärka vår position ytterligare på marknaden och bli det självklara valet för kunderna. Som medarbetare, och framgångsrik mäklare är du en viktig del i det arbetet tillsammans med oss.


Vi söker dig som
Är registrerad fastighetsmäklare och har erfarenhet av yrket eller är nyexaminerad och längtar efter att få komma i gång.

  • Initiativ och nytänkande.
  • Har en genuin drivkraft och passion för försäljning.
  • Har god struktur, är serviceinriktad och trivs med att ha eget ansvar.
  • Är en lagspelare, då vi är ett hungrigt och sammansvetsat team.


Kontakta

Är du fastighetsmäklare och vill lyfta din karriär till nya nivåer? Kontakta oss, du kommer inte ångra dig! Franchisetagare Robert Grahl på 070-757 50 30 eller robert.grahl@husmanhagberg.se Givetvis behandlas din ansökan konfidentiellt.

Vi tillämpar en provisionsbaserad lön med möjlighet till en prestationsbaserad bonus. Vi erbjuder bil, friskvårdsbidrag och företagshälsovård.


Att arbeta på HusmanHagberg
Våra ledord är Äkta, Passionerade Vinnare! Här får du vara en del av en expansiv kedja med ett framgångsrikt koncept, ett öppet och prestigelöst klimat i positiv anda med oberoende franchisegivare. Vi är idag cirka 400 medarbetare, utspridda på 100 kontor från norr till söder. Vi är ett företag där vi har otroligt roligt tillsammans samtidigt som vi ger våra kunder hög service och strävar alltid efter god lönsamhet för dig.

Vi jobbar inte med områdesindelning utan du kan fritt följa kunden inom kommunens gränser. Hos oss får du förmedla både villor, bostadsrätter, tomter och nyproduktion. Vi är ett av de ledande mäklarföretagen i Sverige och vill fortsätta utveckla vår position tillsammans med dig.

Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron HusmanHagberg Logo
PlatsArbetsgivareHusmanHagbergBranschFörsäljning, inköp, marknadsföring,Fastighetsmäklare Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Bli medlem i Karriärnätverket för att fortsätta:

🌟 Du får tillgång till vår stipendieportal med över 500 stipendier

🌟 Kan göra bevakningar på stipendier, traineeprogram eller lediga jobb som du är intresserad av

🌟 Ta del av rabatter och tävlingar från våra samarbetspartners

🌟 Access till Sveriges mest attraktiva arbetsgivare

Läs mer om Karriärnätverket här!

Bli medlemLogga in