Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Fastighetsmäklare/Blivande Partner/Delägare till Järfälla

Vi är ett väl sammansvetsat team som ser till att lyfta varandra till stora framgångar. Samtidigt som vi har otroligt roligt ihop. Vi är äkta, passionerade vinnare! Vi har ett stort försäljningsområde, i en kommun som växer, vilket gör att du som mäklare kan lyckas hur bra som helst (kommunen har idag 85 000 invånare). Lägg där till att vi har ett stort antal återkommande kunder som ser oss som ett självklart förstahandsval. Hos oss finns det inga begränsningar på hur framgångsrik du kan bli.

I Järfälla har vi funnits sedan 1967 och HusmanHagberg är ett väletablerat varumärke. Vi jobbar inte med områdesindelning utan du kan fritt följa kunden inom kommunens gränser. Hos oss får du förmedla både villor, bostadsrätter, tomter och nyproduktion.

Vi befinner oss i en expansiv fas där du får vara med om en resa många drömmer om. Vi plockar ständigt marknadsandelar och vårt mål är satt på pallplatsen. Vi är ett hungrigt team som nu behöver bli fler för att nå våra långsiktiga mål, att återta platsen som Järfällas mest säljande mäklare!

Vi ser fram emot att höra från dig och ta del av din drivkraft och passion för försäljning!


Vårt kontor

Vi är enda mäklaren med kontor i Viksjö C, ett utav kommunens 7 delområden. Vi har funnits på marknaden i över 55 år och har goda samarbeten med banker och samarbetspartners. Vi är hos oss sju fastighetsmäklare och en säljkoordinator. Hos oss arbetar mäklare med mellan 2-25 års erfarenhet och vi är måna om vår lagkänsla där ensam inte är starkast. Vi har varje år ett stort antal återkommande kunder som ser oss som ett självklart förstaval och är historiskt ett av kedjans mest högpresterande kontor.

Vi är väl etablerade på marknaden och satsar stort att bli den mest rekommenderade och attraktiva mäklarfirman. Tillsammans ska vi se till att stärka vår position ytterligare på marknaden och bli det självklara valet för kunderna. Som medarbetare, och framgångsrik mäklare är du en viktig del i det arbetet tillsammans med oss.


Vi söker dig som

  • Är registrerad fastighetsmäklare och har erfarenhet av yrket eller är nyexaminerad och längtar efter att få komma i gång med en trygg och tydlig uppstart.
  • Vi ser gärna att du har ambitionen att vilja mer då vi söker ett partner/delägarskap för rätt person.
  • Initiativ och nytänkande.
  • Har en genuin drivkraft och passion för försäljning.
  • Har god struktur, är serviceinriktad och trivs med att ha eget ansvar.
  • Är en lagspelare, då vi är ett hungrigt och sammansvetsat team.


Är du mäklare och vill lyfta din karriär till nya nivåer? Kontakta oss, du kommer inte ångra dig!

Välkommen att kontakta Erika Aspenberg för mer information, erika.aspenberg@husmanhagberg.se alternativt 073-940 18 42, för ett första förutsättningslöst möte.

Givetvis behandlas din ansökan konfidentiellt.


Att arbeta på HusmanHagberg
Våra ledord är Äkta, Passionerade Vinnare! Här får du vara en del av en expansiv kedja med ett framgångsrikt koncept, ett öppet och prestigelöst klimat i positiv anda med oberoende franchisegivare. Vi är idag cirka 400 medarbetare, utspridda på 100 kontor från norr till söder. Vi är ett företag där vi har otroligt roligt tillsammans samtidigt som vi ger våra kunder hög service och strävar alltid efter god lönsamhet för dig.

Hos oss får du förmedla både villor, bostadsrätter, tomter och nyproduktion. Vi är ett av de ledande mäklarföretagen i Sverige och vill fortsätta utveckla vår position tillsammans med dig.

Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron HusmanHagberg Logo
PlatsJärfälla / jakobsberg / viksjö, Upplandsbro, Vällingby / hässelby / spångaArbetsgivareHusmanHagbergBranschFörsäljning, inköp, marknadsföring,Fastighetsmäklare Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Bli medlem i Karriärnätverket för att fortsätta:

🌟 Du får tillgång till vår stipendieportal med över 500 stipendier

🌟 Kan göra bevakningar på stipendier, traineeprogram eller lediga jobb som du är intresserad av

🌟 Ta del av rabatter och tävlingar från våra samarbetspartners

🌟 Access till Sveriges mest attraktiva arbetsgivare

Läs mer om Karriärnätverket här!

Bli medlemLogga in