Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Fastighetsmäklare till HusmanHagberg Enskede

Varmt välkommen till Enskede! Är du en driven fastighetsmäklare som vill vara med på vår fortsatta framgångsresa? Hos oss får du alla förutsättningar för en lyckad karriär. Vi tror starkt att stjärnor ska uppmärksammas och belönas! Här ingår du i ett härligt och framåtsträvande gäng, där vi tillsammans leverera affärer i toppklass. Hos oss får du förmedla både villor, bostadsrätter, tomter och nyproduktion. Vi erbjuder dig en spännande vardag där du får fortsätta utvecklas med oss och främja nya idéer. Vi ser gärna att du har ambitionen att vilja mer då vi söker ett partnerskap för rätt person.


Vårt kontor
Är centralt beläget i Enskede i ljusa och moderna lokaler. Vi har funnits på marknaden i över 25 år och har goda samarbeten med banker och samarbetspartners. Vi är ett gäng på sju fastighetsmäklare och två säljkoordinator.

I Enskede är vi ett väl sammansvetsat gäng som har riktigt roligt ihop! Vi har ett stort försäljningsområde som innefattar Enskede, Årsta och Skarpnäck med omnejd, däribland Globenområdet och hela Johanneshov. Området växer enormt och inom 5-10 år förväntas mer än 10 000 bostäder att byggas i vårt distrikt. Lägg där till att vi har ett stort antal återkommande kunder som ser oss som ett självklart förstahandsval. Hos oss finns det inga begränsningar på hur framgångsrik just Du kan bli.


Vi är väl etablerade på marknaden och satsar stort att bli den mest rekommenderade och attraktiva mäklarfirman. Tillsammans ska vi se till att stärka vår position ytterligare på marknaden och bli det självklara valet för kunderna. Som medarbetare, och framgångsrik mäklare är du en viktig del i det arbetet tillsammans med oss.

Vi har under året fått flertalet utmärkelser i kundnöjdhet, ledarskap och inte minst omsättning. De senaste åren har kontoret varit ett av de mest högpresterande i landet.

I takt med att området växer har vi nu plats för ytterligare en fastighetsmäklare och hoppas att Du finner detta intressant.


Vi söker dig som

  • Är registrerad fastighetsmäklare och har erfarenhet av yrket eller är nyexaminerad och längtar efter att få komma i gång.
  • Initiativ och nytänkande.
  • Har en genuin drivkraft och passion för försäljning.
  • Har god struktur, är serviceinriktad och trivs med att ha eget ansvar.
  • Är en lagspelare, då vi är ett hungrigt och sammansvetsat team.


Kontakta

Är du fastighetsmäklare och vill lyfta din karriär till nya nivåer? Hör av dig till oss, du kommer inte ångra dig! Franchisetagare Ola Sjölund (ola.sjolund@husmanhagberg) eller Marcus Andersson (marcus.andersson@husmanhagberg.se) Givetvis behandlas din ansökan konfidentiellt.

Vi tillämpar en provisionsbaserad lön med möjlighet till en prestationsbaserad bonus. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Att arbeta på HusmanHagberg
Våra ledord är Äkta, Passionerade Vinnare! Här får du vara en del av en expansiv kedja med ett framgångsrikt koncept, ett öppet och prestigelöst klimat i positiv anda med oberoende franchisegivare. Vi är idag cirka 400 medarbetare, utspridda på 100 kontor från norr till söder. Vi är ett företag där vi har otroligt roligt tillsammans samtidigt som vi ger våra kunder hög service och strävar alltid efter god lönsamhet för dig.


Vi jobbar inte med områdesindelning utan du kan fritt följa kunden inom kommunens gränser. Hos oss får du förmedla både villor, bostadsrätter, tomter och nyproduktion. Vi är ett av de ledande mäklarföretagen i Sverige och vill fortsätta utveckla vår position tillsammans med dig.

Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron HusmanHagberg Logo
PlatsHägersten / liljeholmen / skärholmen, älvsjö / bandhagen, EnskedeArbetsgivareHusmanHagbergBranschFörsäljning, inköp, marknadsföring,Fastighetsmäklare Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Bli medlem i Karriärnätverket för att fortsätta:

🌟 Du får tillgång till vår stipendieportal med över 500 stipendier

🌟 Kan göra bevakningar på stipendier, traineeprogram eller lediga jobb som du är intresserad av

🌟 Ta del av rabatter och tävlingar från våra samarbetspartners

🌟 Access till Sveriges mest attraktiva arbetsgivare

Läs mer om Karriärnätverket här!

Bli medlemLogga in