Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Fastighetsmäklare/Blivande Partner/Franchisetagare till vårt mest expansiva område Solna

Vi kan stoltsera med att ha några av de bästa fastighetsmäklarna i regionen/området och våra mäklare är bland de som förmedlar flest bostäder. Efter att ha varit med och byggt upp våra kontor framgångsrikt i Kista, Sundbyberg och Vällingby som nu alla är i toppen i sina marknader går satsningen vidare till Solna för vår franchisetagare Siyar Hamidanoglu.

Vi befinner oss i en expansiv fas där du får vara med om en resa många drömmer om. Den sista tiden har vi plockat stora marknadsandelar och vårt mål är satt på pallplatsen. Vi är ett sammansvetsat och hungrigt team som nu behöver bli fler för att nå våra långsiktiga mål!

Med oss i ryggen får du en möjlighet att jobba med de bästa fastighetsmäklarna i distriktet och växa med oss i Solna! Vårt distrikt är hög expansivt och det byggs över 1 000 – 1 500 st bostäder varje år och bygg takten kommer att fortsätta på den nivån det närmaste decenniet.

Du får ta del av vår omfattade och tydliga utvecklingsplan som sträcker sig ifrån dag ett till ditt hela första år. Vår utvecklingsplan är framtagen för att nå den optimala framgången som fastighetsmäklare. Hos oss får du en konkurrenskraftig lön och du får även förmedla både villor, bostadsrätter, tomter och nyproduktion.

Vi ser fram emot att höra från dig och ta del av din drivkraft och passion för försäljning!


Vårt kontor
Vi är belägna i centrala Sundbyberg i nyrenoverade och moderna lokaler om ca. 300 kvm. Vi har funnits på marknaden i över 15 år och har goda samarbeten med banker och samarbetspartners. Vi är ett gäng på 8 st fastighetsmäklare och två säljkoordinatorer

Vi är väl etablerade på marknaden och satsar stort att bli den mest rekommenderade och attraktiva mäklarfirman. Tillsammans ska vi se till att stärka vår position ytterligare på marknaden och bli det självklara valet för kunderna. Som medarbetare, och framgångsrik mäklare är du en viktig del i det arbetet tillsammans med oss.

Vi söker dig som

  • Är registrerad fastighetsmäklare och har erfarenhet av yrket eller är nyexaminerad och längtar efter att få komma i gång.
  • Initiativ och nytänkande.
  • Har en genuin drivkraft och passion för försäljning.
  • Har god struktur, är serviceinriktad och trivs med att ha eget ansvar.
  • Är en lagspelare, då vi är ett hungrigt och sammansvetsat team.
  • Vi ser gärna att du har ambitionen att vilja mer då vi söker ett partnerskap för rätt person.


Kontakta
Är du fastighetsmäklare och vill lyfta din karriär till nya nivåer? Kontakta oss, du kommer inte ångra dig! Franchisetagare Siyar Hamidanoglu på 070 751 43 47 eller siyar.hamidanoglu@husmanhagberg.se. Givetvis behandlas din ansökan konfidentiellt.


Att arbeta på HusmanHagberg
Våra ledord är Äkta, Passionerade Vinnare! Här får du vara en del av en expansiv kedja med ett framgångsrikt koncept, ett öppet och prestigelöst klimat i positiv anda med oberoende franchisegivare. Vi är idag cirka 400 medarbetare, utspridda på 100 kontor från norr till söder. Vi är ett företag där vi har otroligt roligt tillsammans samtidigt som vi ger våra kunder hög service och strävar alltid efter god lönsamhet för dig.

Hos oss får du förmedla både villor, bostadsrätter, tomter och nyproduktion. Vi är ett av de ledande mäklarföretagen i Sverige och vill fortsätta utveckla vår position tillsammans med dig.

Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron HusmanHagberg Logo
PlatsSundbyberg, Bromma, Vällingby / hässelby / spångaArbetsgivareHusmanHagbergBranschFörsäljning, inköp, marknadsföring,Fastighetsmäklare,Franchise Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Bli medlem i Karriärnätverket för att fortsätta:

🌟 Du får tillgång till vår stipendieportal med över 500 stipendier

🌟 Kan göra bevakningar på stipendier, traineeprogram eller lediga jobb som du är intresserad av

🌟 Ta del av rabatter och tävlingar från våra samarbetspartners

🌟 Access till Sveriges mest attraktiva arbetsgivare

Läs mer om Karriärnätverket här!

Bli medlemLogga in