Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Fastighetsmäklare till Norrköping/Katrineholm

Är du en driven fastighetsmäklare som vill vara med på vår fortsatta framgångsresa? Hos oss får du alla förutsättningar för en lyckad karriär. Vi tror starkt att stjärnor ska uppmärksammas och belönas! Här ingår du i ett härligt och framåtsträvande gäng, där vi tillsammans leverera affärer i toppklass. Hos oss får du förmedla både villor, bostadsrätter, tomter och nyproduktion. Vi erbjuder dig en spännande vardag där du får fortsätta utvecklas med oss och främja nya idéer.


Vårt kontor
I Norrköping och Katrineholm finns vi i hjärtat av centrum, i ljusa och moderna lokaler. Vi har funnits på marknaden i över 15 år och har goda samarbeten med banker och samarbetspartners. Vi är ett gäng på fyra fastighetsmäklare, två mäklarstudenter och en säljkoordinator.

Vi är väl etablerade på marknaden och satsar stort att bli den mest rekommenderade och attraktiva mäklarfirman. Tillsammans ska vi se till att stärka vår position ytterligare på marknaden och bli det självklara valet för kunderna. Som medarbetare, och framgångsrik mäklare är du en viktig del i det arbetet tillsammans med oss.


Vi söker dig som

  • Är registrerad fastighetsmäklare och har erfarenhet av yrket eller är nyexaminerad och längtar efter att få komma igång.
  • Är driven, självgående och har ett professionellt förhållningssätt.
  • Har god struktur, är serviceinriktad och kan driva på i ditt arbete för att hitta lösningar.
  • Är en lagspelare, då vi arbetar som ett team. Du behöver även trivas i en föränderlig miljö där tempot stundvis är högt.

På sikt ser vi gärna att du har ambitionen att vilja mer, det kan till exempel innebära att ta sig ann ett spännande sidoansvar som intresserar just dig eller utvecklas inom ledarskap.

Övrigt
Är du fastighetsmäklare och vill lyfta din karriär till nya nivåer? Kontakta oss, du kommer inte ångra dig! Franchisetagare Andreas Söderstam på 076-623 77 63 eller andreas.soderstam@husmanhagberg.se. Givetvis behandlas din ansökan konfidentiellt.

Kika gärna på vår instagram @husmanhagberg_nkpgskpg

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, där provanställning kan komma att tillämpas. Vi tillämpar en provisionsbaserad lön med möjlighet till en prestationsbaserad bonus. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och företagshälsovård.


Att arbeta på HusmanHagberg
Våra ledord är Äkta, Passionerade Vinnare! Här får du vara en del av en expansiv kedja med ett framgångsrikt koncept, ett öppet och prestigelöst klimat i positiv anda med oberoende franchisegivare. Vi är idag cirka 400 medarbetare, utspridda på 100 kontor från norr till söder. Vi är ett företag där vi har otroligt roligt tillsammans samtidigt som vi ger våra kunder hög service och strävar alltid efter god lönsamhet för dig.

Vi jobbar inte med områdesindelning utan du kan fritt följa kunden inom kommunens gränser. Hos oss får du förmedla både villor, bostadsrätter, tomter och nyproduktion. Vi är ett av de ledande mäklarföretagen i Sverige och vill fortsätta utveckla vår position tillsammans med dig.

Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron HusmanHagberg Logo
PlatsKatrineholm/vingåkerArbetsgivareHusmanHagbergBranschFörsäljning, inköp, marknadsföring,Fastighetsmäklare Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Bli medlem i Karriärnätverket för att fortsätta:

🌟 Du får tillgång till vår stipendieportal med över 500 stipendier

🌟 Kan göra bevakningar på stipendier, traineeprogram eller lediga jobb som du är intresserad av

🌟 Ta del av rabatter och tävlingar från våra samarbetspartners

🌟 Access till Sveriges mest attraktiva arbetsgivare

Läs mer om Karriärnätverket här!

Bli medlemLogga in