Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Fastighetsmäklare till Hässleholm

Är du en driven fastighetsmäklare som vill vara med på vår fortsatta framgångsresa? Hos oss får du alla förutsättningar för en lyckad karriär. Här ingår du i ett härligt och framåtsträvande team, där vi tillsammans levererar affärer i toppklass.

Vi erbjuder dig en utmanande och utvecklande arbetsplats där du får möjlighet att utveckla dina försäljnings färdigheter och bygga upp en stark karriär som fastighetsmäklare. Hos oss får du även en konkurrenskraftig lön samt möjlighet att arbeta i ett team av erfarna och framgångsrika fastighetsmäklare. Du får förmedla villor, bostadsrätter, tomter, gårdar och nyproduktion.


Vårt kontor
Vårt kontor är beläget centralt, i ljusa och moderna lokaler. Vi har funnits på marknaden i över 10 år och har goda samarbeten med banker och andra lokala samarbetspartners. Vi är två fastighetsmäklare och en säljkoordinator/stylist.

Vi är väl etablerade på marknaden och satsar stort på att bli den mest rekommenderade och attraktiva mäklarfirman. Tillsammans ska vi se till att stärka vår position ytterligare på marknaden och bli det självklara valet för kunderna. Som medarbetare och framgångsrik mäklare är du en viktig del i det arbetet tillsammans med oss.


Vi söker dig som

  • Är registrerad fastighetsmäklare och har erfarenhet av yrket eller är nyexaminerad och längtar efter att få komma i gång.
  • Initiativrik och nytänkande.
  • Har en genuin drivkraft och passion för försäljning.
  • Har god struktur, är serviceinriktad och trivs med att ha eget ansvar.
  • Är en lagspelare, då vi är ett hungrigt och sammansvetsat team.
  • På sikt ser vi gärna att du har ambitionen att vilja mer, det kan till exempel innebära att ta sig an ett spännande sidoansvar som intresserar just dig eller utvecklas inom ledarskap.


Kontakta

Är du fastighetsmäklare och vill lyfta din karriär till nya nivåer? Kontakta oss, du kommer inte ångra dig! Franchisetagare Karolina Vikberg på 070-229 23 40 eller karolina.vikberg@husmanhagberg.se. Givetvis behandlas din ansökan konfidentiellt.


Att arbeta på HusmanHagberg
Våra ledord är Äkta, Passionerade Vinnare! Här får du vara en del av en expansiv kedja med ett framgångsrikt koncept, ett öppet och prestigelöst klimat i positiv anda med oberoende franchisegivare. Vi är idag cirka 400 medarbetare, utspridda på 100 kontor från norr till söder. Vi är ett företag där vi har otroligt roligt tillsammans samtidigt som vi ger våra kunder hög service och strävar alltid efter god lönsamhet för dig.

Vi jobbar inte med områdesindelning utan du kan fritt följa kunden inom kommunens gränser. Hos oss får du förmedla både villor, bostadsrätter, tomter, gårdar och nyproduktion. Vi är ett av de ledande mäklarföretagen i Sverige och vill fortsätta utveckla vår position tillsammans med dig.

Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron HusmanHagberg Logo
PlatsArbetsgivareHusmanHagbergBranschFörsäljning, inköp, marknadsföring,Fastighetsmäklare Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Bli medlem i Karriärnätverket för att fortsätta:

🌟 Du får tillgång till vår stipendieportal med över 500 stipendier

🌟 Kan göra bevakningar på stipendier, traineeprogram eller lediga jobb som du är intresserad av

🌟 Ta del av rabatter och tävlingar från våra samarbetspartners

🌟 Access till Sveriges mest attraktiva arbetsgivare

Läs mer om Karriärnätverket här!

Bli medlemLogga in