Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Franchisetagare Gävle

Vi söker en eller fler Franchisetagare till Gävle. Distriktet är ett av Sveriges större med grym potential för dig, och kanske en kompis, att starta er egen verksamhet. Då en av  högskolorna som utbildar mäklare ligger i Gävle finns det stora möjligheter och oxå en viktig roll att fylla som ambassadör för varumärket.

Vi söker dig/er som med vårt starka varumärke och rutiner för uppstart i ryggen, vill ta nästa steg och förverkliga din drömmen om ett eget kontor. För att lyckas är du/ni idag Fastighetsmäklare med koll på läget och en ambition om att få påverka din framgång ännu tydligare.

Vi är flexibla och behjälpliga med det du behöver för att komma igång och du avgör hur framgångsrik du blir. Vi är trygga med vår process och stöd för uppstart och anpassar det efter dig och dina behov. Hör av dig så kan vi träffas för fika eller lunch för mer information.

Kontakta
Är du nyfiken på vårt upplägg som jag är på dig? Kontakta mig! Etableringsansvarig Christian Hjort 070-536 02 88 christian.hjort@husmanhagberg.se. Givetvis behandlas din kontakt konfidentiellt.

Att arbeta på HusmanHagberg
Våra ledord är Äkta, Passionerade Vinnare! Här får du vara en del av en expansiv kedja med ett framgångsrikt koncept, ett öppet och prestigelöst klimat i positiv anda med oberoende franchisegivare. Vi är idag cirka 400 medarbetare, utspridda på 100 kontor från norr till söder. Vi är ett företag där vi har otroligt roligt tillsammans samtidigt som vi ger våra kunder hög service och strävar alltid efter god lönsamhet för dig.

Hos oss får du förmedla både villor, bostadsrätter, tomter och nyproduktion. Vi är ett av de ledande mäklarföretagen i Sverige och vill fortsätta utveckla vår position tillsammans med dig.

Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron HusmanHagberg Logo
PlatsArbetsgivareHusmanHagbergBranschFörsäljning, inköp, marknadsföring,Fastighetsmäklare,Franchise Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Bli medlem i Karriärnätverket för att fortsätta:

🌟 Du får tillgång till vår stipendieportal med över 500 stipendier

🌟 Kan göra bevakningar på stipendier, traineeprogram eller lediga jobb som du är intresserad av

🌟 Ta del av rabatter och tävlingar från våra samarbetspartners

🌟 Access till Sveriges mest attraktiva arbetsgivare

Läs mer om Karriärnätverket här!

Bli medlemLogga in