10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Fastighetsmäklare för förmånlig fakturering till HusmanHagberg Nacka

Missa inte denna unika möjlighet! Är du en driven mäklare så får du hos oss samma eller bättre ekonomiska erbjudande/procentmodell som på de mindre firmorna fast med alla fördelar som det innebär att tillhöra en rikstäckande större kedja. Centralt så framtas material, utbildningar, rutiner och vi har den bästa supporten ifrån vårt huvudkontor. Vi befinner oss i en expansiv fas där vi satsar stort och vårt mål är satt på pallplatsen. Du har möjlighet att vara med på den här tillväxtresan antingen som delägare, anställd eller med en förmånlig faktureringsmodell. Du får självklart förmedla både villor, bostadsrätter, tomter och nyproduktion.

Vi ser fram emot att höra från dig och ta del av din drivkraft och passion för försäljning!


Vårt kontor
Är beläget i Nacka forum i fina lokaler. Vi är ett sammansvetsat och hungrigt team, väl etablerade på marknaden och har goda samarbeten med banker och samarbetspartners. Vi är ett gäng på tre fastighetsmäklare och en säljkoordinator. Vi har regelbundna säljmöten på kontoret och även med grannkontor. Vi vet hur viktig stöttning och utveckling är och arbetar därför dagligen med teamet. Tillsammans ska vi se till att stärka vår position ytterligare på marknaden, fortsätta ha roligt och bli det självklara valet för kunderna.


Har du fler frågor?
Hör av dig till franchisetagare Tomas Eriksson på tomas.eriksson@husmanhagberg.se eller 070-884 09 92 alternativt Emma Bivstedt på emma.bivstedt@husmanhagberg.se eller 070-434 99 19.

Givetvis behandlas din ansökan konfidentiellt.

Ta chansen att lyfta din karriär till nya nivåer tillsammans med oss!


Att arbeta på HusmanHagberg
Våra ledord är Äkta, Passionerade Vinnare! Här får du vara en del av en expansiv kedja med ett framgångsrikt koncept, ett öppet och prestigelöst klimat i positiv anda med oberoende franchisegivare. Vi är idag cirka 400 medarbetare, utspridda på 100 kontor från norr till söder. Vi är ett företag där vi har otroligt roligt tillsammans samtidigt som vi ger våra kunder hög service och strävar alltid efter god lönsamhet för dig.

Vi är ett av de ledande mäklarföretagen i Sverige och vill fortsätta utveckla vår position tillsammans med dig

Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron HusmanHagberg Logo
PlatsArbetsgivareHusmanHagbergBranschMäklare Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta Formulär stäng ruta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.