10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Studera till mäklare genom SkandiaMäklarna

Vår affärsidé är lika enkel och tydlig som vår vision. SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer och vi ska vara den ledande kvalitetsmäklaren. Det är förstås lätt att säga, men också något som våra 550 medarbetare jobbar stenhårt för varje dag på över 100 franchisekontor runt om i både Sverige, Spanien och Portugal.


Vi växer hela tiden och behöver därför bli fler duktiga medarbetare, har du det som krävs för att representera SkandiaMäklarna? Då kanske det är dig vi letar efter.

Att bli fastighetsmäklare kräver att du har en utbildning med examen och registrering. Vår utbildning Class of SkandiaMäklarna drivs därför tillsammans med Högskolan i Väst och ger dig behörighet att söka registrering efter genomförd och godkänd utbildning. Detta ger dig en unik möjlighet att ta nästa kliv i karriären genom att utbilda dig till fastighetsmäklare i vår säljskola samtidigt som du får spendera tid (praktik och arbete) på kontoret du tillhör och därmed kan komma i gång snabbt efter examen.

 

Vi söker dig som har en naturlig och dokumenterad talang för att sälja och skapa förtroende, samtidigt som du har ett tydligt fokus på service och kvalitet. Du har en egen stark drivkraft, är initiativrik och målfokuserad men arbetar samtidigt gärna i team och gillar att sträva mot både gemensamma och individuella mål. Är du dessutom sugen på en ny utmaning i livet och redo att kämpa för

att nå dina mål så är du på god väg redan.

Vidare vill vi gärna att du:

  • Är socialt självsäker och någon som får energi av att arbeta med människor!
  • Är strukturerad och kan hantera både utbildning och arbete parallellt.
  • Har erfarenhet av och dokumenterade resultat i ett sälj-, och serviceyrke där du framgångsrikt skapat affärer tidigare.


Vad innebär Class of i praktiken?

Vid studiestarten anställs du samtidigt på aktuellt kontor hos SkandiaMäklarna, en anställning vars procent tid beror på behov och möjligheter på kontoret. Du är deltidsanställd under hela studietiden och arbetar alltså samtidigt som du studerar. Vi rekommenderar därför att du fortsätter din nuvarande anställning men i lägre omfattning (går ned i arbetstid) för att klara av studietakten och kunna fokusera på studierna utöver arbete och praktik. Tack vare kombinationen av arbete, praktik och studier kommer du snabbt in i arbetet som mäklare efter examen eftersom du spenderat mycket tid på kontoret redan = snabb start i karriären!

Bra att veta

Utbildningen följer FMI:s teoretiska utbildningskrav för fastighetsmäklare, den pågår under 24 månader och medför heltidsstudier. Utbildningen vilar på en progressionstanke vilket gör att kurserna läses i en viss ordning. Utbildningen ges på distans och består bl.a. av föreläsningar som ges digitalt i realtid (men som även spelas in och finns tillgängligt under kursens gång), digitala seminarier samt förinspelat undervisningsmaterial i form av t.ex. filmer och poddar. Föreläsningar och seminarier ger möjlighet för deltagarna att interagera med lärare och ställa frågor och få stöd i sitt lärande. Varje kurs examineras genom en examinationsuppgift som görs antingen digitalt eller i sal (beroende på vad som anges i kursplanen) i lokaler som finns i hela Sverige.


Intresseanmälan

Din ansökan ska innehålla ett uppdaterat CV, bifoga även ditt personliga brev och förklara varför det är just dig vi ska satsa på!

När du ansöker anger du vilket eller vilka kontor du helst vill arbeta på, därefter kontaktar kontoret dig för en avstämning och eventuell intervju förutsatt att det kontoret du vill arbeta på också letar efter en student, detta innebär att det kan dröja innan du blir uppringd.

Här ser du vart vi finns idag: Våra SkandiaMäklar-kontor | SkandiaMäklarna (skandiamaklarna.se)


Detta är en utbildning som efter examen kommer kunna leda till framtida och fortsatt anställning. Vårt urval och rekryteringsprocess genomförs därför på samma premisser som vid en traditionell anställning. Kurser startas löpande hela tiden, du kan därför ansöka och börja studera när det passar dig och din arbetsivare/kontor.

Välkommen in med din ansökan!

 

Karriärföretag 2023.jpg

Visste du att vi åtta år i rad blivit utnämnda till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare?

Välkommen hem.


Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron SkandiaMäklarna Logo
PlatsArbetsgivareSkandiaMäklarnaBranschMäklare Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta Formulär stäng ruta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.