10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Ett jobb som fångar ögonblicken - Är du vår nästa fotograf?

Söker du en spännande möjlighet inom foto? Då kan detta var din chans! Vi letar efter en person med en brinnande passion för foto och ett starkt driv att lära sig konsten att fota bostäder. Oavsett om du redan är verksam som fotograf eller har en relevant bakgrund inom foto på hobbynivå, så kan du vara den vi letar efter.

Vi värdesätter ditt personliga uttryck i bild och komposition. Du bör vara kreativ och engagerad, noggrann med detaljer och genuint intresserad av att interagera och samarbeta med olika människor. Din självgående natur och starka drivkraft kommer att vara avgörande i ditt arbete.

Ditt huvudansvar kommer att vara att fotografera och redigera bilder för alla bostäder vi förmedlar. Det kan även förekomma porträtt- och allmän fotografering, även om det kommer att vara i mindre omfattning. Eftersom du kommer att hantera en stor mängd bilder dagligen är det viktigt att du kan effektivt organisera och behandla bilderna samt vara väldigt strukturerad som person.

Förutom bostadsfotografering kommer du också att ansvara för våra sociala medier och då inkludera att skapa och utforma olika visuella element för våra sociala medier enligt vår grafiska profil. Du kommer även att ansvara för att skapa och hantera annonser på META-plattformar som Facebook och Instagram. Dessutom kommer du att stödja vårt team med grafiska frågor.

Vi arbetar efter en särskild bildprofil som vårt kontor har utarbetat. Detta innebär dock att du har stora möjligheter att utveckla din egen foto- och redigeringsstil för att uppnå det önskade slutresultatet och samtidigt bibehålla bildstilen som följer vårt kontors riktlinjer.

Arbetsbelastningen variera beroende på säsong och ibland kan det vara högt tempo när vi på kontoret arbetar mot vår vision att förbli den ledande aktören på marknaden. Du kommer att vara baserad på vårt kontor i Västerås och ha möjlighet att utföra all redigering därifrån.

Om du brinner för foto och vill vara en del av ett dedikerat team som arbetar för att framhäva bostäder på sitt bästa sätt, ser vi fram emot att höra från dig.

Krav:

Mycket goda kunskaper i Lightroom och Photoshop (eller motsvarande redigeringsprogram).

Goda kunskaper i Office-paketet.

Erfarenhet av att jobba med rörligt material är meriterande.

Erfarenhet av att flyga drönare är meriterande.

B-körkort och tillgång till bil.

Vi ser gärna att du:

Har egen utrustning i form av: Kamera och stativ.

Har kunskap i något program för videoredigering (tex. Adobe Premiere Pro, DaVinci Resolve eller liknande).

Har tidigare erfarenhet av facebooks annonserings-verktyg (Ads manager – Facebook Business)

Har ett allmänintresse för teknik.

Skicka ett cv, personligt brev med foto på dig och gärna referensbilder på bostäder du fotat. Skicka din ansökan till ronny.nocera@skandiamaklarna.se

Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron SkandiaMäklarna Logo
PlatsArbetsgivareSkandiaMäklarnaBranschMäklare Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta Formulär stäng ruta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.