10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Mäklarstudent till SkandiaMäklarna Årsta/Älvsjö

Vår affärsidé är lika enkel och tydlig som vår vision. SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer och vi ska vara den ledande kvalitetsmäklaren. Det är förstås lätt att säga, men också något som våra 550 medarbetare jobbar stenhårt för varje dag på över 100 franchisekontor runt om i både Sverige, Spanien och Portugal.

Din profil

Vi växer hela tiden och behöver därför bli fler duktiga medarbetare, har du det som krävs för att representera SkandiaMäklarna? Då kanske det är dig vi letar efter.

Att bli fastighetsmäklare kräver att du har en utbildning med examen och registrering. Vår utbildning Class of SkandiaMäklarna drivs därför tillsammans med Högskolan Väst på distans och ger dig behörighet att söka registrering efter genomförd och godkänd utbildning. Detta ger dig en unik möjlighet att ta nästa kliv i karriären genom att utbilda dig till fastighetsmäklare i vår säljskola samtidigt som du får spendera tid (praktik och arbete) på kontoret du tillhör och därmed kan komma i gång snabbt efter examen.

Vi letar efter dig som besitter en naturlig och dokumenterad talang för försäljning och förmågan att skapa förtroende. Ditt fokus ligger tydligt på service och kvalitet. Du är driven av en stark inre motivation, är initiativrik och målmedveten. Trots din självständighet trivs du också med att arbeta i grupp och är redo att sträva mot både gemensamma och individuella mål. Om du dessutom känner dig redo för en ny utmaning i livet och är redo att kämpa hårt för att nå dina mål, då är du redan på rätt väg.

Vidare vill vi att du:

  • Kan arbeta strukturerat efter givna ramar, det är en intensiv utbildning parallellt med arbete och praktik – det kräver att du har god planeringsförmåga och studieteknik.
  • Med fördel är lokalt förankrad i vårt område, eller planerar att bli.
  • Besitter en bra social förmåga gentemot vårt varumärke och medarbetare.
  • Hungern och viljan att lyckas.

I vårt team finns för närvarande sex erfarna mäklare som har gedigen kunskap om både mäklaryrket och vår lokala bostadsmarknad. På vårt kontor råder en underbar atmosfär där samarbete och trivsel står i centrum. Som ny medarbetare kommer du att få ett varmt välkomnande av både dina chefer och dina kollegor, och du kommer snabbt att känna dig som en del av gemenskapen.

Ansökan

Din ansökan ska innehålla ett uppdaterat CV, bifoga även ditt personliga brev och förklara varför det är just dig vi ska satsa på och varför du vill till oss på SkandiaMäklarna.

Om du har frågor, hör av dig till David Ling på telefon 076 818 46 74 alternativt skicka in din ansökan direkt till david.ling@skandiamaklarna.se. 

Välkommen till SkandiaMäklarna. Välkommen hem.

Detta är en utbildning som efter examen kommer kunna leda till framtida och fortsatt anställning. Vårt urval och rekryteringsprocess genomförs därför på samma premisser som vid en traditionell anställning. Kurser startas löpande hela tiden, du kan därför ansöka och börja studera när det passar dig och din arbetsgivare/kontor.

Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron SkandiaMäklarna Logo
Platsälvsjö / bandhagen / fruängenArbetsgivareSkandiaMäklarnaBranschMäklare Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta Formulär stäng ruta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.