10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Fastighetsmäklare till SkandiaMäklarna Karlstad

För oss är varje mäklare en representant för varumärket och därför är vi noga med vilka som börjar jobba för oss. Vi söker dig som driv och ambition men du måste också ha ett stort hjärta!

Om oss

Vårt kontor präglas av en positiv och inkluderande stämning, där alla känner sig välkomna och uppskattade. Teamet består av dedikerade och passionerade mäklare, som alltid strävar efter att nå sina mål och göra sitt bästa för att stödja varandra. Ambitionen hos vårt team är hög, och vi arbetar hårt för att nå framgång både som individer och som ett kontor. Samtidigt har vi roligt på kontoret och har en trevlig och avslappnad atmosfär i våra fantastiska nyrenoverade lokaler, som gör det roligt att gå till jobbet varje dag.

För att attrahera de bästa måste vi såklart också erbjuda det bästa. Hos oss får du en verktygslåda med allt från marknadsföring, kundprocess och säljuppföljning för att lyckas som mäklare, men vi kan även erbjuda flera olika karriärvägar för dig som sedan vill ta en ny riktning i din roll. Med SkandiaMäklarna blir du direkt del av en framåtlutad kedja med en tydlig vision: vi ska inte vara störst, vi ska vara den ledande kvalitetsmäklaren.


Vi söker

Du är registrerad mäklare som är redo att göra den här resan med oss direkt! Vi tror att du trivs i en familjär kultur som präglas av affärsmässighet, anpassningsförmåga och arbetsglädje. Vidare tror vi att du är lokalt förankrad i vårt område, eller planerar att bli. Givetvis är du både individuellt målinriktad men vill samtidigt tillhöra ett team där vi gemensamt skapar och strävar mot våra uppsatta mål.


Kontakt

Låter det här intressant? 

Hör i så fall av dig till Tobias Mattsson på telefon 070-372 02 93 eller tobias.mattsson@skandiamaklarna.se alternativt skicka in din ansökan via länken.
Naturligtvis behandlar vi din kontakt konfidentiellt.

Välkommen till oss. Välkommen hem.

 

Om SkandiaMäklarna

Tiden går fort när man har roligt – och gör goda affärer åt sina kunder. 1980 var året då det allra första SkandiaMäklarna-kontoret öppnade, mycket har förstås hänt sedan dess. Både i samhället, på bostadsmarknaden och hos oss. Men vissa saker är bestående och vi är genuint stolta över det stora fokus på kvalitet och trygghet i hela säljprocessen som vi har haft ända sen starten.

1992 blev vi en franchisekedja för att skapa ett ännu starkare lokalt engagemang. Resten är, som man säger, historia. Idag hittar du våra 550 medarbetare på 110 kontor runt om i nästan hela Sverige samt i Spanien och Portugal. Vi förmedlar främst privatbostäder som hus, lägenheter och fritidshus, men även olika typer av kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk.

 

thumbnail_Platta Karriärföretag_1200x251px.jpg

Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron SkandiaMäklarna Logo
PlatsArbetsgivareSkandiaMäklarnaBranschMäklare Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta Formulär stäng ruta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.