10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Fastighetsmäklare till SkandiaMäklarna Trollhättan

Nu söker vi ytterligare en fastighetsmäklare och blivande kollega som, precis som vi, drivs av att överträffa kundens förväntningar samtidigt som du strävar mot dina egna och våra gemensamma mål. Hos oss är arbetsmiljön framåtlutad och familjär, vi hjälps åt att nå dina och våra gemensamma mål. För rätt person finns dessutom möjligheter att direkt eller på sikt gå in i ett delägar-, eller partnerskap.

Din profil 

Vi söker dig som är registrerad mäklare, alternativt precis är klar med dina studier till att bli registrerad mäklare. Du som trivs i en familjär företagskultur med höga mål där affärsmässighet och nyfikenhet tydligt tar oss mot våra individuella och gemensamma mål. Som mäklare arbetar du alltid med fokus på kvalité, service och professionalism. 
 

Kontakt

Låter det här intressant? Hör i så fall av dig till Kristhina Diurman på kristhina.diurman@skandiamaklarna.se alternativt på telefon 070 687 67 52 eller skicka in din ansökan via länken.

Naturligtvis behandlar vi din kontakt strikt konfidentiellt.

Välkommen till oss. Välkommen hem.Om SkandiaMäklarna

Tiden går fort när man har roligt – och gör goda affärer åt sina kunder. 1980 var året då det allra första SkandiaMäklarna-kontoret öppnade, mycket har förstås hänt sedan dess. Både i samhället, på bostadsmarknaden och hos oss. Men vissa saker är bestående och vi är genuint stolta över det stora fokus på kvalitet och trygghet i hela säljprocessen som vi har haft ända sen starten.

Vår vision är tydlig, vi ska vara den ledande kvalitetsmäklaren. Ska du med?

Karriärföretag 2023.jpg


Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron SkandiaMäklarna Logo
PlatsArbetsgivareSkandiaMäklarnaBranschMäklare Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta Formulär stäng ruta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.