10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Fastighetsmäklare till Värmdö och Stockholms skärgård


Har du också drömt om att kunna kasta dig mellan objekt på fastlandet vidare på en båt och bege dig ut på havet för nästa visning, byta miljö men ändå i samma roll? Det är vårt liv som mäklare i Värmdö med tillhörande skärgård i Stockholm. Här hittar du en vardag som innebär den bästa av hybridroller, om du frågar oss. Nu söker vi ännu en engagerad kollega till vårt team. Hos oss ges du möjlighet att arbeta klassiskt med objekt på land samtidigt du får ha Stockholms skärgård som din arena.  

Din profil

Vi söker dig som är registrerad mäklare, alternativt snart klar med dina studier till att bli registrerad mäklare. Du som trivs i en familjär företagskultur med högt i tak där affärsmässighet och framåtlutning tydligt tar oss mot våra individuella och gemensamma mål. Som mäklare arbetar du alltid med fokus på kvalité, service och långsiktiga relationer. Naturligtvis är du, precis som vi, en person som trivs bäst när vi har kul på jobbet där vi tillsammans både ger och får energi av varandra.


Kontakt

Låter det här intressant? Hör i så fall av dig till Terése Eldered på telefon 073-394 57 96 eller terese.eldered@skandiamaklarna.se alternativt skicka in din ansökan via länken.
Naturligtvis behandlar vi din kontakt strikt konfidentiellt.

Välkommen till oss. Välkommen hem.


Om SkandiaMäklarna

Tiden går fort när man har roligt – och gör goda affärer åt sina kunder. 1980 var året då det allra första SkandiaMäklarna-kontoret öppnade, mycket har förstås hänt sedan dess. Både i samhället, på bostadsmarknaden och hos oss. Men vissa saker är bestående och vi är genuint stolta över det stora fokus på kvalitet och trygghet i hela säljprocessen som vi har haft ända sen starten.
Vår vision är tydlig, vi ska vara den ledande kvalitetsmäklaren.

1992 blev vi en franchisekedja för att skapa ett ännu starkare lokalt engagemang. Resten är, som man säger, historia. Idag hittar du våra 550 medarbetare på 110 kontor runt om i nästan hela Sverige samt i Spanien och Portugal. Vi förmedlar främst privatbostäder som hus, lägenheter och fritidshus, men även olika typer av kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk.

Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron SkandiaMäklarna Logo
PlatsArbetsgivareSkandiaMäklarnaBranschMäklare Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta Formulär stäng ruta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.