10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Mäklarstudent till SkandiaMäklarna Jönköping

Vår affärsidé är lika enkel och tydlig som vår vision. SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer och vi ska vara den ledande kvalitetsmäklaren. Det är förstås lätt att säga, men också något som våra 550 medarbetare jobbar stenhårt för varje dag på över 100 franchisekontor runt om i både Sverige, Spanien och Portugal.

Vi växer hela tiden och behöver därför bli fler duktiga medarbetare, har du det som krävs för att representera SkandiaMäklarna? Då kanske det är dig vi letar efter.

Att bli fastighetsmäklare kräver att du har en utbildning med examen och registrering. Vår utbildning Class of SkandiaMäklarna drivs därför tillsammans med FEI (som samarbetar med Högskolan Väst) och ger dig behörighet att söka registrering efter genomförd och godkänd utbildning. Detta ger dig en unik möjlighet att ta nästa kliv i karriären genom att utbilda dig till fastighetsmäklare i vår säljskola samtidigt som du får spendera tid (praktik och arbete) på kontoret du tillhör och därmed kan komma i gång snabbt efter examen.

Vi söker dig som har en naturlig och dokumenterad talang för att sälja och skapa förtroende, samtidigt som du har ett tydligt fokus på service och kvalitet. Du har en egen stark drivkraft, är initiativrik och målfokuserad men arbetar samtidigt gärna i team och gillar att sträva mot både gemensamma och individuella mål. Är du dessutom sugen på en ny utmaning i livet och redo att kämpa för att nå dina mål så är du på god väg redan.

Vidare vill vi att du:

  • Kan arbeta strukturerat efter givna ramar, det är en intensiv utbildning parallellt med arbete och praktik – det kräver att du har god planeringsförmåga och studieteknik.
  • Med fördel är lokalt förankrad i vårt område, eller planerar att bli.

Ansökan

Din ansökan ska innehålla ett uppdaterat CV, bifoga även ditt personliga brev och förklara varför det är just dig vi ska satsa på!

Låter det här intressant? Hör i så fall av dig till Peter Nelzén på telefon 0708-172220 eller skicka in din ansökan via länken. Välkommen till SkandiaMäklarna. Välkommen hem.

Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron SkandiaMäklarna Logo
PlatsArbetsgivareSkandiaMäklarnaBranschMäklare Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta Formulär stäng ruta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.