10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Fastighetsmäklare till SkandiaMäklarna Österåker/Vaxholm/Täby

Nu söker vi ytterligare en mäklare och blivande kollega som, precis som vi, drivs av att göra riktigt bra och långsiktiga affärer med kunden i fokus genom alla steg. För rätt person finns möjligheter att direkt eller på sikt gå in i ett delägar-, eller partnerskap. På SkandiaMäklarna vill vi inte vara störst, vi vill vara bäst – det är viktigt att du känner samma sak. Hos oss får du möjlighet att göra affärer både på land och i skärgården, en hybridroll som är ovanlig och en fantastisk möjlighet till en varierande och spännande karriär!

Din profil

Vi söker dig som är registrerad mäklare, alternativt precis är klar med dina studier till att bli registrerad mäklare. Du som trivs i en familjär företagskultur med höga mål där affärsmässighet och framåtlutning tydligt tar oss mot våra individuella och gemensamma mål. Som mäklare arbetar du alltid med fokus på kvalité, service och professionalism.

Kontakt

Låter det här intressant? Hör i så fall av dig till Simon Palmqvist på telefon 073-595 08 31 eller skicka in din ansökan via länken.

Naturligtvis behandlar vi din kontakt strikt konfidentiellt.

Välkommen till oss. Välkommen hem.


Om SkandiaMäklarna

Tiden går fort när man har roligt – och gör goda affärer åt sina kunder. 1980 var året då det allra första SkandiaMäklarna-kontoret öppnade, mycket har förstås hänt sedan dess. Både i samhället, på bostadsmarknaden och hos oss. Men vissa saker är bestående och vi är genuint stolta över det stora fokus på kvalitet och trygghet i hela säljprocessen som vi har haft ända sen starten.

Vår vision är tydlig, vi ska vara den ledande kvalitetsmäklaren.

1992 blev vi en franchisekedja för att skapa ett ännu starkare lokalt engagemang. Resten är, som man säger, historia. Idag hittar du våra 550 medarbetare på 110 kontor runt om i nästan hela Sverige samt i Spanien och Portugal. Vi förmedlar främst privatbostäder som hus, lägenheter och fritidshus, men äve olika typer av kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk.

Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron SkandiaMäklarna Logo
PlatsArbetsgivareSkandiaMäklarnaBranschMäklare Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta Formulär stäng ruta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.