10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Fastighetsmäklare till Eslöv

SkandiaMäklarna Kävlinge Eslöv Höör söker nu ytterligare en fastighetsmäklare. Vi är idag sju mäklare och kontorets målsättning är att fortsätta att utvecklas och växa i våra upptagningsområden! Vi söker nu dig som vill ta dig an Eslöv!

Vårt fokus är att ta fler marknadsandelar och det är därför viktigt att du har både viljan och ambitionen att arbeta resultat- och kundorienterat tillsammans med oss. Vi tycker också det är viktigt att ha roligt – en arbetsplats med mycket glädje ser vi som grunden för att lyckas.

Vi har funnits i Eslövs kommun i många år. Det har blivit många affärer med åren och vi är stolta över de positiva omdömen vi får av våra kunder. Hos oss jobbar man med att sälja villor, bostadsrätter, gårdar och tomter, hästgårdar, fritidshus och kommersiella fastigheter.

Eslöv är en positiv och spännande marknad att arbeta på och för rätt person finns goda inkomstmöjligheter. Här ges också möjlighet att mäkla över kommungränserna.

Vem är du

Vi söker dig som är registrerad mäklare, alternativt snart klar med dina studier till att bli registrerad mäklare. Du som trivs i en familjär företagskultur med högt i tak där affärsmässighet och framåtlutning tydligt tar oss mot våra individuella och gemensamma mål. Som mäklare arbetar du alltid med fokus på kvalité, service och långsiktiga kundrelationer. Naturligtvis är du, precis som vi, en person som trivs bäst när vi har kul på jobbet där vi tillsammans både ger och får energi av varandra.

Låter det här intressant? Vänligen skicka CV och personligt brev till Irja Forsberg Holst på irja.holst@skandiamaklarna.se

Du kan även skicka in din ansökan via länken. Sista ansökningsdag är 2022-06-30, men vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.

Alla ansökningar sker konfidentiellt.

Välkommen till SkandiaMäklarna. Välkommen hem!

Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron SkandiaMäklarna Logo
PlatsArbetsgivareSkandiaMäklarnaBranschMäklare Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta Formulär stäng ruta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.