Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Fastighetsmäklare till Stockholm innerstad

…ja, du läste rätt.

Som ensam större fastighetsmäklarkedja kan SkandiaMäklarna nu erbjuda dig att mäkla fritt inom hela Stockholms innerstad. Givetvis får du fortsatt fördelar som att marknadsföras i ett fokusområde, samma område vars kontor du har en fast plats på, men du kan mäkla fritt över områdena och även jobba remote från våra övriga kontor.

Du hittar våra kontor på Kungsholmen, Östermalm, Södermalm och Vasastan – tillsammans är vi SkandiaMäklarna Sthlm Innerstad. Vår målsättning är att fortsätta utvecklas och växa i våra upptagningsområden samtidigt som vi har roligt på vägen, energi och glädje för och i arbetet ser vi som en självklarhet och framgångsfaktor.

Vi har en karriärstege som ger dig alla förutsättningar till att utveckla din resa hos oss utifrån dina drömmar och ambitioner med mycket förmånliga villkor. Vi erbjuder anpassade lösningar för varje individ, önskar du provisionsbaserad anställning eller kanske möjlighet att få bedriva ett eget bolag och fakturera/konsultupplägg? Vi är öppna för de lösningar som ger dig rätt förutsättningar att briljera.

Din profil

Vi söker dig som är registrerad mäklare, alternativt snart klar med dina studier till att bli registrerad mäklare. Du som trivs i en familjär företagskultur med högt i tak där affärsmässighet och framåtlutning tydligt tar oss mot våra individuella och gemensamma mål. Som mäklare arbetar du alltid med fokus på kvalité, service och långsiktiga relationer. Naturligtvis är du, precis som vi, en person som trivs bäst när vi har kul på jobbet där vi tillsammans både ger och får energi av varandra.

Kontakt

Låter det här intressant? 

Hör i så fall av dig till Håkan Lindén på 070-888 12 16 eller hakan.linden@skandiamaklarna.se alternativt skicka in din ansökan via länken. Naturligtvis behandlar vi din kontakt strikt konfidentiellt. 

Välkommen till oss. Välkommen hem.

 

Om SkandiaMäklarna

Tiden går fort när man har roligt – och gör goda affärer åt sina kunder. 1980 var året då det allra första SkandiaMäklarna-kontoret öppnade, mycket har förstås hänt sedan dess. Både i samhället, på bostadsmarknaden och hos oss. Men vissa saker är bestående och vi är genuint stolta över det stora fokus på kvalitet och trygghet i hela säljprocessen som vi har haft ända sen starten.
Vår vision är tydlig, vi ska vara den ledande kvalitetsmäklaren.

1992 blev vi en franchisekedja för att skapa ett ännu starkare lokalt engagemang. Resten är, som man säger, historia. Idag hittar du våra 550 medarbetare på 110 kontor runt om i nästan hela Sverige samt i Spanien och Portugal. Vi förmedlar främst privatbostäder som hus, lägenheter och fritidshus, men även olika typer av kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk.

Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron SkandiaMäklarna Logo
PlatsArbetsgivareSkandiaMäklarnaBranschFörsäljning, inköp, marknadsföring,Fastighetsmäklare Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Bli medlem i Karriärnätverket för att fortsätta:

🌟 Du får tillgång till vår stipendieportal med över 500 stipendier

🌟 Kan göra bevakningar på stipendier, traineeprogram eller lediga jobb som du är intresserad av

🌟 Ta del av rabatter och tävlingar från våra samarbetspartners

🌟 Access till Sveriges mest attraktiva arbetsgivare

Läs mer om Karriärnätverket här!

Bli medlemLogga in