10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Läs mer om jobbet på ansökningssidan.

JOBBA HOS OSS

På Newsec är våra medarbetare drivkraften bakom vår framgång, och vår passion för kollegor och kunder vägleder oss i vårt arbete. Med ett högt medarbetarengagemang bygger vi starka och varaktiga relationer som leder till nöjda kunder.

För att nå dit, inser vi vikten av att inspirera och ge våra medarbetare möjlighet att växa och nå sin fulla potential. Vi uppmärksammar och firar våra prestationer och värdesätter egna initiativ och eget ansvar, genom att uppmuntra våra kollegor att göra betydelsefulla insatser för dem som individer och som team. Genom att sträva efter att driva verklig förändring och göra skillnad i samhället i stort, formar vi tillsammans en hållbar framtid.

Vi omfamnar morgondagens teknik och attityder, och vi är fast beslutna att spela en nyckelroll i energiomställning och digitalisering, och att minska koldioxidavtrycket från den byggda miljön. Vi samlar bred kompetens och erfarenhet för att ge våra kunder de mest relevanta råden. Som ett snabbt växande och ledande bolag på den nordeuropeiska marknaden har vår storlek, det område vi verkar inom och vår breda expertis, verklig påverkan inom flera branscher som är under snabb förändring.

Under hela vår historia har våra vinnande team uppnått kontinuerlig tillväxt genom att alltid förvänta sig att varje teammedlem och kollega är nyfiken, passionerad, och villig att sprida kunskap och inspirera sina kollegor med sina egna unika perspektiv. Vi tror att detta är nyckeln till framgång framåt, när vi strävar efter att vara en dynamisk och samarbetsorienterad arbetsplats.

Vi söker dig med ett högt engagemang och en önskan att göra skillnad.

Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron  Logo
PlatsArbetsgivareBransch Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta Formulär stäng ruta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.