Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

NewsecFastigheter

MotivationNewsec är en arbetsgivare som kombinerar professionalism med en stark känsla av samhällsansvar och hållbarhet. Med mer än 1 600 engagerade experter på fastighetsbranschen har Newsec utvecklat en arbetskultur som präglas av lagarbete, kompetens och en stark vilja att göra skillnad. Som en arbetsgivare som arbetar för att skapa framtidens hållbara fastighetslösningar, ger de sina anställda möjligheten att påverka och forma samhället.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

JOBBA HOS OSS

På Newsec är våra medarbetare drivkraften bakom vår framgång, och vår passion för kollegor och kunder vägleder oss i vårt arbete. Med ett högt medarbetarengagemang bygger vi starka och varaktiga relationer som leder till nöjda kunder.

För att nå dit, inser vi vikten av att inspirera och ge våra medarbetare möjlighet att växa och nå sin fulla potential. Vi uppmärksammar och firar våra prestationer och värdesätter egna initiativ och eget ansvar, genom att uppmuntra våra kollegor att göra betydelsefulla insatser för dem som individer och som team. Genom att sträva efter att driva verklig förändring och göra skillnad i samhället i stort, formar vi tillsammans en hållbar framtid.

Vi omfamnar morgondagens teknik och attityder, och vi är fast beslutna att spela en nyckelroll i energiomställning och digitalisering, och att minska koldioxidavtrycket från den byggda miljön. Vi samlar bred kompetens och erfarenhet för att ge våra kunder de mest relevanta råden. Som ett snabbt växande och ledande bolag på den nordeuropeiska marknaden har vår storlek, det område vi verkar inom och vår breda expertis, verklig påverkan inom flera branscher som är under snabb förändring.

Under hela vår historia har våra vinnande team uppnått kontinuerlig tillväxt genom att alltid förvänta sig att varje teammedlem och kollega är nyfiken, passionerad, och villig att sprida kunskap och inspirera sina kollegor med sina egna unika perspektiv. Vi tror att detta är nyckeln till framgång framåt, när vi strävar efter att vara en dynamisk och samarbetsorienterad arbetsplats.

Vi söker dig med ett högt engagemang och en önskan att göra skillnad.

Podcast

Lediga jobb


Newsec | Göteborg

Vill du arbeta extra på Newsec?

Newsec | Göteborg

Kontrakts- och Intäktsekonom (Visstidsanställning)

Newsec | Stockholm

Drifttekniker

Newsec | Göteborg

Ekonomiassistent (Visstidsanställning)

Newsec |

Praktik/LIA på Newsec höstterminen 2024

Newsec | Stockholm

Driftchef

Newsec | Stockholm, Söder mälarstrand 79, Stockholm

Fastighetstekniker

Newsec | Stockholm, Göteborg, Davidshallsgatan 16, Malmö

Spontanansökan Property Asset Management

Newsec |

Konsult - Newsec Interim Solutions

Följ Newsec i sociala medier

KarriärsidaFacebookLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss