10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Praktik/LIA på Newsec vårterminen 2024

Är du studerande och har praktik/LIA under din utbildning? 

Newsec tar regelbundet emot nyfikna elever där både vi som företag och du som elev har möjligheten att lära av varandra. Många av de praktikanter som vi har tagit emot, börjar efter sin praktikperiod en anställning hos oss, vilket vi såklart tycker är riktigt kul!

Newsec erbjuder fastighetsägare, investerare och hyresgäster ett komplett utbud av tjänster inom de fem tjänsteområdena Property Asset Management, Advisory, Investment Management, Energy Transition och Digital Accelerator. Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt företag med cirka 2 700 medarbetare fördelade över de sju nordiska och baltiska marknaderna. Newsec är Sveriges ledande fastighetsförvaltare.   

Din profil

Vi söker dig som har intresse för fastigheter och fastighetsutveckling. Du ska vara social och ser fram emot kontakten med kunder samt att du även är

  • Serviceinriktad
  • Driven med en vilja att lära och ta för dig
  • Bra på att samarbeta
  • Ödmjuk
  • Bra på att kommunicera på svenska i tal och skrift
  • Van vid att arbeta med datorer, program och teknik (exempelvis, Officepaketet)

Meriterande 

  • Erfarenhet från fastighetsbranschen
  • B-körkort

Din värdegrund

För oss är det viktigt att du vill arbeta i enlighet med vår värdegrund Passion för kollegor och kunder och att du känner för våra kärnvärden: Excellens, Innovation och Integritet. Du trivs i en kunskapsbaserad organisation där medarbetaren sätts i första rummet och delar vår övertygelse att nöjda medarbetare ger oss nöjda kunder. Du säkerställer att varje kunds integritet upprätthålls till 100 % och att varje uppdrag genomförs med hög affärsetik och moral. 

Newsec erbjuder dig

Vi erbjuder dig en stimulerande LIA-period i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser och vi strävar efter frihet från diskriminering och lika möjligheter för alla.

Ansökan

Vi tar emot praktikanter till alla kontor runt om i Sverige men främst till Stockholm, Göteborg och Malmö där vi har störst kapacitet. Antalet vakanta praktikplatser varierar terminsvis.

Vi jobbar löpande med urval och intervjuer så du är välkommen in med din ansökan redan idag! Går du vidare i urvalet kommer vi att kontakta dig men då det är många som söker sig till oss har vi dessvärre inte möjlighet att återkoppla till varje enskilt sökande.

På grund av GDPR tar vi ej emot din ansökan via mail.

Logos 2023 2.JPG

Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron Newsec Logo
PlatsArbetsgivareNewsecBranschFastigheter Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta Formulär stäng ruta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.