10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Konsult - Newsec Interim Solutions

Är du konsult inom fastighetsbranschen eller går i tankarna om att ta steget dit? Anslut dig till vårt konsultnätverk och ta del av spännande uppdragsmöjligheter!

Newsec Interim Solutions erbjuder kvalificerade och erfarna konsulter för tillfälliga uppdrag inom fastighetsbranschen. Vi har ett brett nätverk av kompetenta interimskonsulter som hjälper våra kunder med allt från projektledning och förvaltning till affärsutveckling och strategi.

Med över 40 kontrakterade konsulter hos företag som Castellum, Vasakronan och Corem är vi specialiserade på lösningar inom fastighetsbranschen.

Vi tillsätter uppdrag inom:

  • Fastighetsförvaltning
  • Uthyrning
  • Management
  • Etablering
  • Projektledning
  • Projektutveckling
  • Ekonomi/controlling
  • Hyresadministration

Oavsett roll ser vi till att ha rätt konsult tillgänglig i rätt tid och vi arbetar för att vara det självklara valet för både kunder och konsulter.


Hur arbetar vi?

Varje uppdrag är unikt och vi strävar efter att göra den bästa matchningen av konsult för att uppfylla det specifika behovet i din organisation. Vi kvalitetssäkrar våra konsulter genom intervjuer, bakgrundskontroll, tester samt referenstagning för att säkerställa hög standard och långsiktiga relationer med både våra konsulter och våra uppdragsgivare.


Vill du bli en del av vårt konsultnätverk?

Vi söker efter dig som vill arbeta som konsult inom fastighetsbranschen och delar vår vision om att leverera högkvalitativa resultat. Som konsult ser vi att du är en prestigelös individ som trivs i en föränderlig miljö och snabbt kan sätta dig in i verksamheten och leverera. Du är även självgående och uppskattar att dela med dig av dina erfarenheter.

Som uppdragspartner vill vi erbjuda dig som konsult kompetensutveckling, kunskapsutbyte och samhörighet. Därmed bjuder vi löpande in våra konsulter till bland annat gästföreläsningar, kurser och nätverksträffar. Bli en del av vårt nätverk så är du varmt välkommen att delta vid nästa tillfälle!

Vi ser fram emot att lära känna dig och utforska de möjligheter som väntar. Tillsammans skapar vi framgångsrika interimslösningar inom fastighetsbranschen.


Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron Newsec Logo
PlatsArbetsgivareNewsecBranschFastigheter Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta Formulär stäng ruta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.