10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Senior Drifttekniker till Skärholmen Centrum

Newsec erbjuder fastighetsägare, investerare och hyresgäster ett komplett utbud av tjänster inom de fem tjänsteområdena Property Asset Management, Advisory, Investment Management, Energy Transition och Digital Accelerator. Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt företag med cirka 2 700 medarbetare spridda på de sju nordiska och baltiska marknaderna. Newsec är Sveriges ledande fastighetsförvaltare. Vi har hög tillväxttakt och efterfrågan på våra tjänster ökar. Vi rekryterar därför aktivt och söker nu en Drifttekniker till Skärholmen Centrum. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Nu söker vi dig som är en mycket rutinerad Drifttekniker och som med energi, nyfikenhet och engagemang är redo att ta dig an din nästa stora utmaning. Som Drifttekniker i Skärholmen arbetar du både självständigt och i grupp. Din uppgift är att delta i såväl den dagliga som den planerade fastighetsdriften. Du kommer att, i högt tempo, arbeta med energi- och driftoptimering, tillsyn, felsökning och reparationer av tekniska installationer inom värme (17 undercentraler), ventilation (ett 80-tal fläktaggregat), övervakningssystem samt styr och regler. I rollen ingår att skapa och upprätthålla goda relationer med kunden genom att vara tillmötesgående och professionell.

Din profil

Vi söker dig som har:

 • Eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt, t.ex. lång erfarenhet eller arbetsrelaterade utbildningar.
 • Minst 5 års erfarenhet av att självständigt arbeta med tillsyn, skötsel och underhåll av fastighetstekniska system (felavhjälpande såväl som planerat underhåll).
 • Dokumenterad erfarenhet av arbete med datoriserade styr- och övervakningssystem.
 • Kompetens att göra uppföljningar och justera inställningar samt förstå hur systemen samverkar med andra system.
 • B-körkort. 
 • God kommunikationsförmåga på svenska i tal och skrift.

Meriterande:

 • Heta arbeten-certifikat.
 • Energikompetens bas, VVS-kompetensinriktning värme & sanitet.
 • Anläggningsskötare brandlarm och/eller sprinkler.
 • Liftkort
 • Kompetens inom el och/eller VVS.

Som person är du nyfiken, utåtriktad och har en hög servicekänsla då rollen innebär mycket kontakt med hyresgäster och kunder. Du samarbetar bra med andra, är flexibel, stresstålig och duktig på att planera och strukturera ditt arbete. Vidare är du självgående, har en god analysförmåga och en positiv inställning till att lösa problem.

Din värdegrund

För oss är det viktigt att du vill arbeta i enlighet med vår värdegrund Passion för kollegor och kunder och att du känner för våra kärnvärden: Excellens, Innovation och Integritet. Du trivs i en kunskapsbaserad organisation där medarbetaren sätts i första rummet och delar vår övertygelse att nöjda medarbetare ger oss nöjda kunder. Du har siktet inställt på att leverera lösningar och tjänster av högsta kvalitet som överträffar såväl kundens högsta förväntningar som konkurrenternas yttersta förmåga. Du delar vår vilja att söka och pröva nya lösningar, att leda utvecklingen av nya tjänster och erbjudanden, att våga agera otraditionellt. Du säkerställer att varje kunds integritet upprätthålls till 100 %, att varje uppdrag genomförs med hög affärsetik och moral och med kundens bästa för ögonen.

Newsec erbjuder dig

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Din personliga utveckling är viktig för oss och därför så erbjuds du löpande utbildning och goda karriärmöjligheter. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel och har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser och karriärföretag.

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med provanställning de första 6 månaderna.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

På grund av GDPR tar vi ej emot din ansökan via mejl. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.newsec.se, där hittar du även våra andra lediga tjänster och har dessutom möjlighet att Connecta med oss. 

Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron Newsec Logo
PlatsStockholmArbetsgivareNewsecBranschFastigheter Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta Formulär stäng ruta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.