10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Teknisk Förvaltare

Newsec erbjuder fastighetsägare, investerare och hyresgäster ett komplett utbud av tjänster inom de fem tjänsteområdena Property Asset Management, Advisory, Investment Management, Energy Transition och Digital Accelerator. Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt företag med cirka 2 700 medarbetare fördelade över de sju nordiska och baltiska marknaderna. Newsec är Sveriges ledande fastighetsförvaltare. Vi har hög tillväxttakt och efterfrågan på våra tjänster ökar. Nu söker vi en Teknisk Förvaltare som brinner för sitt uppdrag.

Om tjänsten

Som Teknisk Förvaltare arbetar du för att på bästa sätt uppfylla kundens målsättning i förvaltningsavtalet och tillsammans med dina kollegor kommer du att utveckla och arbeta med en större projektfastighet. Du ansvarar för att driva och utveckla tilldelade fastigheters tekniska underhåll avseende ekonomi, drift, renhållning, säkerhet, återvinning, energibesparing på kort och lång sikt samt uppfylla kundernas kvalitets- och miljömål.

Du ansvarar för att planera, beräkna och analysera kostnader, samt kunna motivera eventuella projekt och investeringar eller kostnader som hanteras inom planerat underhåll.

Exempel på andra ansvarsuppgifter:

 • Ansvarig för att upprätta underhållsplaner.
 • Ansvarig för upphandling och kontroll av löpande och planerat underhåll samt verka för att aktuella fastigheter har de mest miljövänliga och kostnadseffektiva entreprenörsavtalen
 • Ansvarig att lagar och myndighetsregelverk följs.
 • Ansvarig för drift- och underhållsbudget samt prognos i samråd med Kontraktsförvaltare.
 • Ansvara för inköp, kvalitetssäkring och utvärdering av ramavtal- och objektavtalade leverantörer
 • Ansvar för att kontinuerligt bedriva kundvård gentemot kunder och hyresgäster.
 • Strategiskt ansvar för arbetsmiljö samt systematiskt brandskyddsarbete och skyddsronder.

Din profil

Vi söker dig om har:

 • Högskoleingenjörsexamen eller motsvarande teknisk utbildning inom fastighetsförvaltning, alternativt erfarenheter genom yrkeslivet som vi bedömer likvärdig.
 • Flerårig arbetslivserfarenhet som förvaltare
 • God administrativ förmåga och vana att arbeta med analys och resultatuppföljning.
 • God förståelse för myndighetskrav kring fastighetsförvaltning
 • Goda kunskaper inom ekonomi och vana av att arbeta självständigt med budget och prognosarbete
 • Mycket god vana att arbeta med systemverktyg för uppföljning av lagar och regelverk
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:

 • Erfarenhet av kvalitets- och miljöarbete
 • Kunskaper inom upphandling, inköp och kontraktsskrivning
 • Arbetat med eller inom offentlig upphandling
 • Tidigare erfarenhet inom projekt
 • Ekonomisk och administrativ yrkeserfarenhet

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som samarbetar bra med andra, är driven, strukturerad samt har en god problemlösnings- och kommunikationsförmåga.

Din värdegrund

För oss är det viktigt att du vill arbeta i enlighet med vår värdegrund Passion för kollegor och kunder och att du känner för våra kärnvärden: Excellens, Innovation och Integritet. Du trivs i en kunskapsbaserad organisation där medarbetaren sätts i första rummet och delar vår övertygelse att nöjda medarbetare ger oss nöjda kunder. Du har siktet inställt på att leverera lösningar och tjänster av högsta kvalitet som överträffar såväl kundens högsta förväntningar som konkurrenternas yttersta förmåga. Du delar vår vilja att söka och pröva nya lösningar, att leda utvecklingen av nya tjänster och erbjudanden, att våga agera otraditionellt. Du säkerställer att varje kunds integritet upprätthålls till 100 %, att varje uppdrag genomförs med hög affärsetik och moral och med kundens bästa för ögonen.

Newsec erbjuder dig

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Din personliga utveckling är viktig för oss och därför så erbjuds du löpande utbildning och goda karriärmöjligheter. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel och har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser och karriärföretag.

Våra medarbetare erbjuds ett gediget förmånspaket och möjligheten till flexibelt arbete. Detta skapar goda förutsättningar för våra medarbetare att planera vardagen lättare och forma ett hållbart arbetsliv. Genom att främja våra medarbetares hälsa tror vi på en ökad produktivitet och hållbar organisation.

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders inledande provanställning, med placering i centrala Stockholm. Arbetet skall ske övergripande ifrån fastigheten man arbetar med. Rekryteringsprocessen är kompetensbaserad och innefattar ett personlighetstest samt ett test för att pröva logisk slutledningsförmåga. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Technical Management Lead Fredrik Fröjd på fredrik.frojd@newsec.se 

På grund av GDPR tar vi ej emot din ansökan via mejl. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.newsec.se, där hittar du även våra andra lediga tjänster och har dessutom möjlighet att Connecta med oss.

Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron Newsec Logo
PlatsStockholmArbetsgivareNewsecBranschFastigheter Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta Formulär stäng ruta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.