10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Spontanansökan Property Asset Management

Newsec – Transforming real estate and beyond

Newsec erbjuder fastighetsägare, investerare och hyresgäster ett komplett utbud av tjänster inom de fem tjänsteområdena Property Asset Management, Advisory, Investment Management, Energy Transition och Digital Accelerator. Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt företag med cirka 2 700 medarbetare fördelat över de sju nordiska och baltiska marknaderna. Newsec är Sveriges ledande fastighetsförvaltare. 

Din profil
Personliga egenskaper vi värdesätter är nyfikenhet, servicekänsla, att du är driven, har en utpräglad samarbets- och kommunikationsförmåga samt visar på stort engagemang och ödmjukhet.

Din värdegrund 
Det är viktigt för oss att du vill arbeta i enlighet med vår värdegrund Passion för kollegor och kunder och att du känner för våra kärnvärden: excellensinnovation och integritet. Du trivs i en kunskapsbaserad organisation där medarbetaren sätts i första rummet och delar vår övertygelse att nöjda medarbetare ger oss nöjda kunder. Du säkerställer att varje kunds integritet upprätthålls till 100 % och att varje uppdrag genomförs med hög affärsetik och moral.

Ditt Newsec
Vi erbjuder dig en stimulerande och dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser och vi strävar efter frihet från diskriminering och lika möjligheter för alla. 

Låter detta som någonting för dig? 
Newsec finns i hela landet och tar emot spontanansökningar för alla våra tjänster runt om i landet. Dock har vi störst kapacitet i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

På grund av GDPR tar vi ej emot din ansökan via mail. 

Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron Newsec Logo
PlatsStockholm, Göteborg, Davidshallsgatan 16, MalmöArbetsgivareNewsecBranschFastigheter Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta Formulär stäng ruta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.