Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Elektronikingenjör

Ta din karriär till nästa nivå med Syntronic! Vi söker en passionerad Elektronikingenjör som är redo att ta steget mot spännande utmaningar och framgångsrika projekt!

Som en del av vårt team kommer du att dyka ner i en värld av energifyllda branscher såsom telekom, fordons- och verkstadsindustrin. Ditt arbete kommer att vara mångfacetterat och varierande, med möjligheten att både arbeta från vårt huvudkontor och utföra uppdrag direkt hos kunderna.

På Syntronic skapar vi en dynamisk och internationell miljö där du som Elektronikingenjör kommer att omges av skickliga och dedikerade kollegor. Att samarbeta med detta kunniga team ger inte bara möjligheten till professionell tillväxt, utan också en kreativ och stimulerande arbetsplats där innovationen blomstrar.

Som Elektronikingenjör hos oss kan du bland annat arbeta med:

 • Förstudier, val av komponenter samt krav och standarder för hårdvaruelektronik
 • Design och verifiering av elektronik
 • Prototypframtagning och införande i produktion
 • Simuleringar och schemaritningar
 • Programmering och konvertering.

Vi gillar dig som: 

 • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom exempelvis Elektro, Teknisk fysik, Datateknik eller motsvarande
 • Har någon typ av erfarenhet av elektronikkonstruktion
 • Kommunicerar flytande på svenska och engelska i tal och skrift.

Vi gillar dig ännu mer om du har:

 • Kunskap inom schemaritning samt designlayout
 • Kunskap inom digitalelektronik eller analog elektronik
 • Integrering av CPU
 • Mjukvarukonstruktion; C/C++/C#

Vi arbetar för en jämn könsfördelning och ser gärna kvinnliga sökande.

Syntronic erbjuder en trygg anställning i en dynamisk och framåtriktad miljö. Att vi är ett team är vår styrka, därför ser vi att du arbetar tillsammans på plats med oss på kontoret – när du inte behövs hos någon av våra kunder förstås!

På vårt kontor i Gävle har vi labb på över 1500kvm med den senaste avancerade utrustningen för att kunna arbeta med digital och analog utveckling.

Vi vill jobba med dig som: 

Vi letar efter dig som är en klipsk, flexibel, och fokuserad individ med en självgående inställning. Som elektronikingenjör krävs det att du kan tänka logiskt, arbeta metodiskt och samtidigt behålla din kreativa gnista. På Syntronic tar vi oss an våra uppdrag med engagemang och hängivenhet, alltid med ett leende på läpparna. Kom och bli en del av vårt team där din passion och talang får blomstra till sin fulla potential! 

Vi erbjuder

”Storslaget! Ett riktigt bra gäng!” Så svarade en medarbetare som blev ombedd att beskriva Syntronic. Hos oss blir du en del av en härlig gemenskap. Du arbetar med spännande projekt tillsammans med kollegor som delar dina intressen. Här har du stora möjligheter att växa i den riktning som du själv önskar.

Vi beskrivs ofta som en platt organisation som har högt i tak. Här kommer din röst att höras och dina idéer att lyssnas på. Vi vet att livet består av mer än jobb och värnar om att du ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. Därför erbjuder vi flextid och frihet under ansvar. Vi gör också roliga saker tillsammans efter arbetsdagens slut – allt från olika sportaktiviteter till afterwork-event mm.

Den del av livet som består av jobb tycker vi ska vara rolig, spännande och utvecklande. Du erbjuds regelbundna karriärutvecklingssamtal och är välkommen att delta i våra interna workshops. För att du ska må så bra som möjligt ger vi dig ett fördelaktigt paket med förmåner och försäkringar.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan, som ska vara oss tillhanda senast 23 juni. Vi arbetar med löpande urval.

Av kommunikation- och kvalitetssäkringsskäl ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post.

 

Picture1.pngAnsök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron Syntronic Logo
PlatsArbetsgivareSyntronicBranschIT/Teknik/Konsult Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta Formulär stäng ruta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.