Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!
Nyhet! Jobbportal för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare

Nyhet! Jobbportal för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare

Vi har lanserat en ny tjänst på Karriärföretagen.se. Nu kan du söka och hitta jobb från Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. I vår jobbportal har vi nu över 2 000 jobb från Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Allt ifrån jobb inom bygg, logistik till media, sälj och IT- branschen.

Arbetsmarknaden år 2023 är präglad av kompetensförsörjning och stor konkurrens bland arbetsgivare att hitta rätt kompetens och medarbetare. Flexibilitet och anpassningsförmåga är två av de saker som har blivit nyckelfaktorer på arbetsmarknaden och fler arbetsgivare erbjuder möjligheten till distansarbete och större balans mellan arbete och privatliv. Det finns också ett ökat fokus på hållbarhet och miljömedvetenhet. Många företag strävar efter att bli mer miljövänliga och integrerar hållbarhetsaspekter i sin verksamhet.


Våra Karriärföretag är noga utvalda genom vår urvalsprocess och erbjuder goda chanser till en god start på karriären, men också möjligheter för dig som är senior men vill fortsätta utvecklas i din karriär och arbetslivet.


Kolla in portalen, vem vet, kanske du hittar din nästa arbetsgivare hos oss!

 

Till jobbportalen »

Gå med i Karriärnätverket för att inte missa fler nyheter.

Gå med »

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss