10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!
Nytt utlandsstipendium tillsammans med Blueberry

Nytt utlandsstipendium tillsammans med Blueberry

Drömmer du om att studera utomlands men känner att ekonomiska hinder står i vägen? Tillsammans med Blueberry lanserar vi därför ett utlandsstipendium på 10 000 kr som kan hjälpa dig en bit på traven att förverkliga dina utlandsstudieplaner.

Du måste inte ha sökt utlandsstudier via Blueberry för att söka stipendiet. Men om du funderar på att studera utomlands så hjälper Blueberry till med hela ansökningsprocessen gratis!

Kriterier för att söka:

📚 Du är svensk medborgare.

📚 Du har sökt till ett program/en kurs på ett college eller universitet utomlands med kursstart under hösten 2024 och har fått ditt antagningsbesked. Alternativt..

📚 ...du går redan ett program/kurs på ett universitet/college utomlands och fortsätter dina studier under hösten 2024.

Till ansökan! »

Blueberry

Blueberry samarbetar nära och långsiktigt med högkvalitativa universitet och högskolor runt om i världen, vilka erbjuder både akademiska och yrkesinriktade utbildningar. Blueberry drivs av en passion för utlandsstudier, grundad på egen erfarenhet och deras hjälp är helt kostnadsfri.

Blueberry fungerar som officiell representant för de utländska lärosäten som de har i sitt utbud och tillhandahåller information och studievägledning om olika universitetssystem, program och kurser. De ger gratis hjälp med hela ansökningsprocessen när du vill studera utomlands, allt från rådgivning till vilka dokument som behövs för ansökan, information om visum samt tips inför boende i utlandet.

 

Gå med i Karriärnätverket för att inte missa fler nyheter.

Gå med »

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss