« Tillbaka

Karriärstipendiet – Young Professional


Karriärstipendiet - Young Professional

Karriärstipendierna består av flera stipendier som Karriärföretagen delar ut för att främja och stödja unga duktiga talanger i deras karriär. Karriärstipendiet går till en ung Young Professional som drömmer om att ta karriären till nästa nivå.

För att kunna få ett stipendium ska du bland annat ange dina framtidsplaner för din karriär, hur du ska använda stipendiet och berätta mer om något du är stolt över att ha uppnått under studietiden eller i arbetet. 

Vilka som till slut får ta emot stipendierna bestäms av en kommitté som består av Oliver Paschetto Jensin (CMO på Karriärföretagen), och karriärcoachen Charlotte Hågård. Stipendiet är öppna att söka för alla studenter och unga yrkesverksamma med en akademisk utbildning i ålder 18-35 år. 

Kriterier för att ansöka om Karriärstipendier:

  • 18 – 35 år
  • Inneha en akademisk eftergymnasial utbildning
  • Presentera dina planer för din framtida karriär
  • Ange hur du kommer att använda stipendiet till ifall du vinner
  • Presentera något du är stolt över att du har åstadkommit relaterat till din framtida karriär
  • I samband med din stipendieansökan så får du nedan välja tre arbetsgivare som du anser attraktivast och mest spännande att göra karriär på.


Ansökningstiden är aktiv nu och fram till September. Vinnaren kommer vinna 15 000kr och presenteras under i tidningen The Launch.

Lycka till!

Börja din ansökan här

Subscribe

* obligatoriska fält
Sysselsättning *
Vilka är de tre mest attraktiva och spännande arbetsgivarna nedan - välj 3 företag du skulle kunna tänka dig att börja jobba för.
Fortsätt

Du kan när som helst avskriva dig genom länken i våra mejl. Notera dock att du då inte längre kan vara med i tävlingar eller vinna våra stipendier. För mer information gällande vår personintegritetspolicy besök vår webbplats.

Ansök här
Sista ansökningsdag31-03-2023Ansökning öppnades:09-09-2022PeriodSeptember 2022 - Mars 2023Värde15 000 kr
Se alla stipendier


Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.