Sveriges största samling av stipendier

Vi på Karriärföretagen vill att det ska vara enkelt för dig som student eller young professional att hitta stipendier och ekonomiskt stöd för dina studier och framtida karriär. Därför bygger vi Sveriges största samling av stipendier online och idag har vi 100 stipendier på vår stipendie-sida. Där kan du söka efter utbildning och yrkesområde för att hitta just de stipendier som passar dig. Dessutom ser vi till att ansökningsperioden är uppdaterad och aktuell!

Just nu finns det flera stipendier som har öppnat sina ansökningar, bland annat Karriärföretagens egna stipendier Karriärstipendiet - Student och Karriärstipendiet - Young Professional på 15 000 kr som du kan söka både som student eller young professional, oavsett studieinriktning eller bransch! 

Stipendier är ett ekonomiskt bidrag som delas ut i olika syften och för att främja specifika ändamål och kan delas ut av stiftelser, organisationer, företag, föreningar, banker osv. Vanliga exempel är att få bidrag för studier utomlands, en välskriven kandidat eller masters-uppsats inom ett specifikt forskningsområde eller innovativa idéer. Summan för utbildningssyfte och utlandsstudier ligger ofta runt 1 000 - 15 000 kr medan stipendier och bidrag till forskning kan stiga upp mot några hundra tusen.

Vill du ha tips på hur du ska tänka när du söker stipendier? Då har vi en guide för dig här.

Gå med i Karriärnätverket för att inte missa fler nyheter.

Gå med »