Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!
« Tillbaka

Caverion Trainee

Ingenjör|Caverion

Om programmet

Caverion Trainee – en språngbräda för din karriär

Är du nyutexaminerad eller vill få en nystart på karriären? I januari 2024 öppnar vår Trainee-ansökan igen!

Vi söker Ingenjörstrainees som förbättrar omgivningar där människor bor, arbetar och reser. På Caverion får du de bästa förutsättningarna och utvecklas inom teknik, projektledning, affärsmannaskap, ledarskap och göra en spännande karriär i en framtidsbransch. Håll ett öga på denna sida, vi öppnar ansökningen för året 2024 Trainee-program i januari 2024.

Vem kan ansöka till Traineeprogrammet?

Förutsättningarna för att lyckas som Trainee inom Caverion är att du är ansvarstagande och en lagspelare. Du har ett genuint intresse för teknik, hållbara energilösningar samt att leda människor för att vi tillsammans ska nå våra mål. På Caverion tummar vi aldrig på säkerheten. Att garantera säkerheten är alltid din första prioritet. Du är duktig på att kommunicera flytande på svenska och engelska både i tal och skift. Du är målfokuserad, självgående samt driven och har inga problem att lyfta blicken för att lösa problem som inte direkt är knutit till din uppgift eller område. Du har B-körkort och är beredd att resa till viss del i tjänsten.

Basinfo om Traineeprogrammet 2024

Utbildning: Ingenjörsexamen Master/Kandidat
Start: Höst 2024
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Stockholm, Malmö, Göteborg, Umeå, Uppsala, Karlstad och andra städer kan diskuteras
Rekryteringsprocess: Inledande intervju, djupintervju med chef, referenser samt assessment med tillhörande testprogram.

Har du frågor så är du välkommen att kontakta vår rekryteringsspecialist Marcus Davidsson, tel.nr. +46 702026729, marcus.davidsson@caverion.com .

Caverions Traineeprogram

Vårt traineeprogram sträcker sig över 12 månader. Alla trainees skolas in i en professionell projektledarroll och du blir snabbt en del av våra olika projekt inom alla verksamhetsområden lokalt på den ort du är anställd. Under programmet får du, med stöd av allokerad handledare, möjlighet att arbeta med projektledning, anbud och kalkylering samt ekonomi och inköp.

Delar av programtiden kommer läggas på ett gemensamt utbildningsprogram inom ledarskap, projektledning, affärsmannaskap, entreprenadjuridik och kommunikation med mera. Parallellt med ordinarie arbete kommer du delta i aktiviteter i koncerngemensamma projekt. Att leda medarbetare ingår som en del av traineeuppdraget.

Efter programmet har du alla förutsättningar att göra en lysande karriär inom Caverion och i fastighetsbranschen i stort!

Få mer information om traineeprogram och ansökningstider
Ansökan stängd
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom länken i våra mejl. Notera dock att du då inte längre kan vara med i tävlingar eller vinna våra stipendier. För mer information gällande vår personintegritetspolicy besök vår webbplats

Sista ansökningsdagInformation kommerAnsökning öppnades:Ansökan öppnar i januari 2024PlatsStockholm, Malmö, Göteborg, Umeå, Uppsala, Karlstad, FlexibeltPeriodAugusti 2024

Se alla traineeprogram hos CaverionSe alla Ingenjör traineeprogramSe alla traineeprogram

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också