Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

CaverionBygg & Anläggning

MotivationCaverion är det ultimata karriärföretaget för dem som vill använda sina färdigheter och engagemang för att göra en positiv inverkan på världen. Med många olika karriärvägar och möjligheter inom företaget, från ingenjörer till ekonomer och säljare, är Caverion en plats där individer kan bidra till företagets framgång och samtidigt förverkliga sina egna karriärmål. Oavsett om du är erfaren eller nyutexaminerad, erbjuder Caverion möjligheter att vara en del av deras team och vara med och forma en bättre framtid.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vår drivkraft

Vi formas av våra omgivningar. Genom att göra de smarta och hållbara ser vi till att företag och omvärld lyckas och att människor mår bra.  Bättre boendemiljöer, mer produktiva arbetsplatser, tryggare resor. Du kan vara säker på att vi leder rätt genom hela livscykeln – från rådgivande tjänster, design och konstruktion, till projekt, tekniskt och industriellt underhåll och fastighetsförvaltning  – för byggnader, infrastruktur och för industrier.

Building Performance – för dig, din verksamhet och för vår omvärld

Vill du göra skillnad?

Vill du gå till jobbet full av energi och varje dag förbättra miljöerna där människor bor, arbetar och reser?

Med Caverion kan du vara stolt över ditt bidrag. Tillsammans ser vi till att byggnader, industrianläggningar och infrastruktur är smarta och hållbara. På så sätt bidrar vi till att mildra klimatkrisens effekter.

Vi bryr oss om ditt välbefinnande. Med stark lagkänsla skapar vi en säker, öppen och energifylld arbetsmiljö. Väx med nya möjligheter, nu och i framtiden.

Bli en del av vårt engagemang som bidrar till att skapa resultat och öka människors mående. Hjälp oss göra skillnad. Bli en del av Building Performance.

Möjligheter för unga

Hos oss kan du växa genom nya möjligheter, nu och i framtiden.

Vi vill att den nya generationen har rätt möjligheter att växa, platser där de kan prova sina kunskaper och möjlighet till ledning och stöttning, så att de kan fortsätta utvecklas. Vi tar vårt samhällsansvar på allvar.

Du är viktig för oss

Många av våra unga proffs har tagit tillvara på möjligheterna, utvecklats och fortsatt sina karriärer hos oss som projektledare eller servicechefer. Vi välkomnar nya perspektiv och erfarenheter och använder den senaste tekniken.

Men för oss, handlar det om mer än tekniken. Det handlar om att förbättra vårt sätt att leva och arbeta i byggnaderna vi skapar. Hos oss, kan du nå din absoluta topp och vara stolt över vad du levererar: välmående för människor, företag och för planeten.

Hjälp oss göra något meningsfullt, skapa smarta miljöer där det är enklare att leva, arbetet blir mer produktivt, resorna säkrare och där vi kan fortsätta utforska och utvecklas. Building Performane.

Artiklar

Bilder

Traineeprogram


Caverion Trainee

Följ Caverion i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsidaX

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss