Sök Meny
« Tillbaka

Centigos Konsultprogram

IT|Civilingenjör|Ekonomi|Centigo

Om programmet

Vill du jobba på ett företag som drivs helt utan chefer och som ger dig möjlighet att utvecklas utifrån din ambition? Vi söker dig som vill vara en del av en ambitionsdriven kultur som präglas av entreprenörsanda där du får vara med och skapa värde i utmanande förändringsarbeten hos våra kunder.

Vad är Centigos Konsultprogram?

Till Centigos framgångsrika Konsultprogram söker vi dig som vill utvecklas i en professionell och entreprenörsdriven omgivning. Som konsult inleder du din tid på Centigo med ett fem veckor långt Introduktionsprogram där teoretisk utbildning blandas med praktiska moment. Du får en introduktion till Centigo och din blivande roll som managementkonsult, utbildningar i allt från projektledning och förändringsledning till presentationsteknik och andra metoder och verktyg som du har användning för i ditt arbete som managementkonsult. Du får även utvecklas genom projekt- och casearbeten som du genomför tillsammans med din startgrupp.

Kunskaperna från Introduktionsprogrammet tar du med dig till ditt första uppdrag där du tillsammans med erfarna kollegor är med och bidrar till våra kunders framgång. Praktisk projekterfarenhet i kombination med regelbundna utbildningar kopplade till affärsmannaskap, konsultmässighet och ledarskap under Konsultprogrammets tre år samt regelbunden coachning, handledning och mentorskap ger dig de rätta förutsättningarna att utvecklas till en framgångsrik managementkonsult.

Vi söker medarbetare till våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med start våren 2024 eller hösten 2024.

Vilka är vi?

Centigo är det största svenska managementkonsultbolaget med ca 230 medarbetare. Vi har inte en enda chef utan vår verksamhet bedrivs istället med kollektivt ledarskap vilket kännetecknas av en särskild ambitionsdriven och entreprenöriell miljö. Det innebär att varje medarbetare har stora möjligheter att påverka sin egen utveckling. Detta synsätt ställer också höga krav på individen och ledarskapet. För att skapa framgång i en sådan miljö krävs att var och en är beredd att ta ansvar för sina handlingar. Tillsammans hjälper vi ledande företag och organisationer att bli långsiktigt framgångsrika. Business Wellness® är vårt sätt att se på vad som kännetecknar framgångsrika företag och hur de skapas. Detta synsätt tillämpar vi såväl i våra uppdrag som i vår strävan att skapa marknadens mest attraktiva konsultpartner.

Centigo består av olika noder som erbjuder specifik spetskompetens i att driva och stötta kritiska förändringsprojekt i vilka verksamhetsutveckling, affärssystem och projektledning ofta är nyckelkomponenter. I uppdrag arbetar vi dock tvärfunktionellt över de olika noderna för att tillsammans med kundens organisation och medarbetare skapa långsiktigt värdefulla lösningar vilket vi anser skapar goda förutsättningar för förankring, engagemang och resultat. När du söker till Centigo kommer du under rekryteringen bli vidare introducerad till våra olika noder för att tillsammans med våra medarbetare på bästa sätt matcha din ambition med tillhörighet till nod. När du söker till oss har du därför möjlighet att uttrycka ditt intresse för branscher och områden som du önskar utveckla spetskompetens inom.

Vem söker vi?

Vi söker dig som snart ska ta eller nyligen har tagit en akademisk examen och som mest har arbetat i ett år efter studierna vid start för Konsultprogrammet. Det är även meriterande om du har engagerat dig/arbetat extra parallellt med dina studier. Våra kunder är krävande och vet att vi alltid levererar med högsta kvalitet, vilket ställer höga krav på våra managementkonsulter. Vi förutsätter därför att du är driftig och inte tvekar att lägga i en extra växel när det behövs. Du behöver ha god social förmåga, tycka om att arbeta i team, vara självgående och initiativrik. Då IT har en betydande roll i våra kunders verksamheter och är en komponent i många av våra uppdrag är det viktigt att du är intresserad av att lära dig mer om detta. Du ska vara redo att arbeta i projekt även utanför Stockholm, Göteborg respektive Malmö.

Hur gör du för att ansöka?

Klicka på ’Ansök här’ och fyll i all obligatorisk information.

OM REKRYTERINGSPROCESSEN

I din ansökan ber vi dig skicka in CV, betyg och svara på ett antal frågor. Ansökan ska vara på svenska. Som en del av ansökningsprocessen till Centigos Konsultprogram kommer du som söker att få göra två onlinetester: Ett personlighetstest som tar ca 15 minuter samt ett problemslösningstest som tar ca 20 minuter. Vår samarbetspartner för testerna är Alva Labs och har du redan gjort deras ansökningstester kan du återanvända ditt tidigare testresultat. Du behöver då ange samma mailadress vid inloggning.

Vi använder oss av tester för att säkerställa en träffsäker och rättvis rekryteringsprocess då testerna hjälper oss att identifiera din potential och minskar risken för diskriminering. Vårt första urval baseras på dina resultat från testerna i kombination med din utbildning och tidigare erfarenhet. Testerna kommer du att få tillgång till via mail efter att du har skickat in din ansökan och de måste genomföras inom en vecka efter att ansökan har skickats in.

Återkoppling på ansökan kommer ske under vecka 40 och 41. Om du går vidare i rekryteringsprocessen så kommer du att bli inbjuden till en rekryteringsdag där du får möjlighet att träffa våra medarbetare, lära känna Centigo lite närmare och testas på fler förmågor. För de som går vidare från rekryteringsdagen väntar sedan slutintervju.

Sista ansökningsdag är söndagen den 24 september.

 

Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på Konsultprogrammet@centigo.se


Ansök här
Ansök här
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom länken i våra mejl. Notera dock att du då inte längre kan vara med i tävlingar eller vinna våra stipendier. För mer information gällande vår personintegritetspolicy besök vår webbplats

Sista ansökningsdag30-09-2023Ansökning öppnades:28-08-2023PlatsGöteborg, Malmö, StockholmPeriodProgramstart: Våren 2024 och hösten 2024

Se alla traineeprogram hos CentigoSe alla IT traineeprogramSe alla Civilingenjör traineeprogramSe alla Ekonomi traineeprogramSe alla traineeprogram

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Trafikförvaltningen - ett KarriärföretagElis - ett KarriärföretagOBOS - ett KarriärföretagOne Group - ett KarriärföretagAFRY - ett KarriärföretagB3 Consulting - ett KarriärföretagWallenstam - ett KarriärföretagUnionen - ett KarriärföretagTrygg-Hansa - ett KarriärföretagPulsen Group - ett KarriärföretagIKEA - ett KarriärföretagSAAB - ett KarriärföretagCramo - ett KarriärföretagRO-Gruppen - ett KarriärföretagSvenska Spel - ett KarriärföretagIver - ett Karriärföretag

Fler Civilingenjör traineeprogram

Göteborg, Malmö, Stockholm | Öppen till 30 Sep, 2023

Centigos Konsultprogram

IT/teknik/konsultLäs mer och ansök
Göteborg, Karlstad, Stockholm, Sundsvall, Trollhättan, Flexibelt | Öppen till 30 Sep, 2023

Global Engineer Program

IT/teknik/konsultLäs mer och ansök
Södertälje | Öppen till 30 Sep, 2023

Young potential trainee program

IT/teknik/konsultLäs mer och ansök

Fler Ekonomi traineeprogram

Göteborg, Malmö, Stockholm | Öppen till 30 Sep, 2023

Centigos Konsultprogram

IT/teknik/konsultLäs mer och ansök
Södertälje | Öppen till 30 Sep, 2023

Young potential trainee program

IT/teknik/konsultLäs mer och ansök