« Tillbaka

Centigos Konsultprogram

IT|Civilingenjör|Ekonomi|Centigo

Om programmet

Vill du jobba på ett företag som drivs helt utan chefer och som ger dig möjlighet att utvecklas utifrån din ambition? Vi söker dig som vill vara en del av en ambitionsdriven kultur som präglas av entreprenörsanda där du får vara med och skapa värde i utmanande förändringsarbeten hos våra kunder.

Vad är Centigos Konsultprogram?

Till Centigos framgångsrika Konsultprogram söker vi dig som vill utvecklas i en professionell och entreprenörsdriven omgivning. Som konsult inleder du din tid på Centigo med ett fem veckor långt Introduktionsprogram där teoretisk utbildning blandas med praktiska moment. Du får en introduktion till Centigo och din blivande roll som managementkonsult, utbildningar i allt från projektledning och förändringsledning till presentationsteknik och andra metoder och verktyg som du har användning för i ditt arbete som managementkonsult. Du får även utvecklas genom projekt- och casearbeten som du genomför tillsammans med din startgrupp.

Kunskaperna från Introduktionsprogrammet tar du med dig till ditt första uppdrag där du tillsammans med erfarna kollegor är med och bidrar till våra kunders framgång. Praktisk projekterfarenhet i kombination med regelbundna utbildningar kopplade till affärsmannaskap, konsultmässighet och ledarskap under Konsultprogrammets tre år samt regelbunden coachning, handledning och mentorskap som ger dig de rätta förutsättningarna att utvecklas till en framgångsrik managementkonsult.

Vi söker medarbetare till våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Ansökan till Konsultprogrammet är för närvarande stängd och öppnar åter våren 2023. Vid frågor är du varmt välkommen att maila konsultprogrammet@centigo.se

Vilka är vi?

Centigo är det största svenska managementkonsultbolaget med ca 220 medarbetare. Vi har inte en enda chef utan vår verksamhet bedrivs istället med kollektivt ledarskap vilket kännetecknas av en särskild ambitionsdriven och entreprenöriell miljö. Det innebär att varje medarbetare har stora möjligheter att påverka sin egen utveckling. Detta synsätt ställer också höga krav på individen och ledarskapet. För att skapa framgång i en sådan miljö krävs att var och en är beredd att ta ansvar för sina handlingar. Tillsammans hjälper vi ledande företag och organisationer att bli långsiktigt framgångsrika. Business Wellness® är vårt sätt att se på vad som kännetecknar framgångsrika företag och hur de skapas. Detta synsätt tillämpar vi såväl i våra uppdrag som i vår strävan att skapa marknadens mest attraktiva konsultpartner.

Centigo består av olika affärsenheter (Business Units) som erbjuder specifik spetskompetens i att driva och stötta kritiska förändringsprojekt i vilka verksamhetsutveckling, affärssystem och projektledning ofta är nyckelkomponenter. I uppdrag arbetar vi dock tvärfunktionellt över de olika affärsenheterna för att tillsammans med kundens organisation och medarbetare skapa långsiktigt värdefulla lösningar vilket vi anser skapar goda förutsättningar för förankring, engagemang och resultat. När du söker till Centigo kommer du under rekryteringen bli vidare introducerad till våra olika affärsenheter för att tillsammans med våra medarbetare på bästa sätt matcha din ambition med tillhörighet till affärsenhet. När du söker till oss har du därför möjlighet att uttrycka ditt intresse för branscher och områden som du önskar utveckla spetskompetens inom.

Vem söker vi?

Vi söker dig som snart ska ta eller nyligen har tagit en akademisk examen och som mest har arbetat i ett år efter studierna. Det är även meriterande om du har arbetat extra parallellt med dina studier. Våra kunder är krävande och vet att vi alltid levererar med högsta kvalitet, vilket ställer höga krav på våra managementkonsulter. Vi förutsätter därför att du är driftig och inte tvekar att lägga i en extra växel när det behövs. Du behöver ha god social förmåga, tycka om att arbeta i team, vara självgående och initiativrik. Då IT har en betydande roll i våra kunders verksamheter och är en komponent i många av våra uppdrag är det viktigt att du är intresserad av att lära dig mer om detta. Du ska vara redo att arbeta i projekt även utanför Stockholm, Göteborg respektive Malmö.

Ansökan stängd
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.

Sista ansökningsdagAnsökan till Konsultprogrammet är för närvarande stängdAnsökning öppnades:Ansökan öppnar åter våren 2023PlatsGöteborg, Malmö, StockholmPeriodProgramstart: Hösten 2023 och våren 2024

Se alla traineeprogram hos CentigoSe alla IT traineeprogramSe alla Civilingenjör traineeprogramSe alla Ekonomi traineeprogramSe alla traineeprogram

Fler IT traineeprogram

Stockholm | Höst 2022

Accelerate

IT/teknik/konsult
Läs mer och ansökStängd
Östersund | 2022

Accelerate

IT/teknik/konsult
Läs mer och ansökStängd
Stockholm | 2022

Accelerate

IT/teknik/konsult
Läs mer och ansökStängd
Göteborg | 2022

Accelerate

IT/teknik/konsult
Läs mer och ansökStängd
Stockholm | Höst 2022 - Höst 2023

Atea traineeprogram

IT/teknik/konsult
Läs mer och ansökStängd
| Start Sep 2022

Capgemini’s Ignite Graduate Program

IT/teknik/konsult
Läs mer och ansökStängd

Fler Civilingenjör traineeprogram

Göteborg, Malmö, Stockholm | Programstart: Hösten 2023 och våren 2024

Centigos Konsultprogram

IT/teknik/konsult
Läs mer och ansökStängd

Fler Ekonomi traineeprogram

Göteborg, Malmö, Stockholm | Programstart: Hösten 2023 och våren 2024

Centigos Konsultprogram

IT/teknik/konsult
Läs mer och ansökStängd