Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!
« Tillbaka

Consid Next Level Academy

IT|IT/Teknik/Konsult|Consid

Om programmet

Consid Next Level Academy – accelerating talent

Har du tagit eller är snart klar med din kandidat- eller masterexamen inom områden som framförallt systemutveckling eller datavetenskap? Har du lätt för att kommunicera och samarbeta med många olika typer av människor? Brinner du för kod och vill vara en del av ett sammanhang? Då är vårt program något för dig! Vi söker dig som är nyexaminerad eller gärna har något års branscherfarenhet och vill vara en del av Sveriges bästa traineeprogram!

Start 30:e januari 2023 på många av våra kontor runt om i landet

Consids traineeprogram startar i slutet av januari 2023. Programmet pågår i 1,5 års tid på heltid och du kan till vårens program söka till orterna: Stockholm, Norrköping, Luleå, Göteborg, Borås, Trollhättan, Alingsås, Uppsala, Lund, Malmö, Helsingborg och Skövde.

Du blir heltidsanställd som vilken kollega som helst med full marknadsmässig lön men med alla förmåner det innebär att vara trainee hos oss. Programmet är uppdelat i tre huvudblock. Alla kurser i programmet innefattar både teoretiska såväl som praktiska moment och är skräddarsydda av våra erfarna experter och utbildare.

Ansökan till vårens program är nu öppen till och med 2023-07-28.

Bredd och spets!

Du får både en bred grund att stå på samt möjligheten att individuellt fokusera på specifika områden enligt dina ambitioner, önskemål och marknadens behov. När programmet är avklarat kommer du vara specialist inom just det valda området genom diverse certifieringar, främst i olika grenar inom systemutveckling.

Kunduppdrag genom hela programmet

Under hela resans gång kommer du vara ute på spännande kundprojekt och ansvara för viktiga uppgifter och moment i våra leveranser. Detta är ett fantastiskt sätt att bygga upp ditt CV på!

Mentorskap – en central del

Ett starkt mentorskap är en av de främsta formerna för kompetensutveckling och nätverkande, och är en viktig pelare i hela traineeprogrammets fundament. Alla traineer får en högst kompetent mentor från dag ett till slutet av Consid Next Level Academy.

Vårt koncept är grundat i 3 block

Traineeprogrammet är indelat i tre huvudblock om sex månader. Under programmets gång bygger du snabbt upp kompetens inom konsultyrket, IT och ledarskap. Utbildningar inom bland annat vårt affärsområde Excellerate samt olika event är en del av programmet. Dessa sker i regel på kvällar och helger.

Få mer information om traineeprogram och ansökningstider
Ansökan stängd
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom länken i våra mejl. Notera dock att du då inte längre kan vara med i tävlingar eller vinna våra stipendier. För mer information gällande vår personintegritetspolicy besök vår webbplats

Sista ansökningsdag28-07-2023Ansökning öppnades:29-12-2022PlatsStockholm, Norrköping, Luleå, Göteborg, Borås, Trollhättan, Alingsås, Uppsala, Lund, Malmö, Helsingborg, SkövdePeriodStart både Höst och Vår

Se alla traineeprogram hos ConsidSe alla IT traineeprogramSe alla IT/Teknik/Konsult traineeprogramSe alla traineeprogram

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »

Fler IT/Teknik/Konsult traineeprogram

Sverige | open

ABB Discovery

IT/Teknik/KonsultLäs mer och ansök
Sverige | open

Accigos konsultprogram

IT/Teknik/KonsultLäs mer och ansök
Stockholm, Linköping, Malmö | open

Advanias traineeprogram Advance

IT/Teknik/KonsultLäs mer och ansök
Indien | open

AkzoNobel A2G Process Trainee

IT/Teknik/KonsultLäs mer och ansök
Vietnam | open

AkzoNobel Graduate Engineering Trainee

IT/Teknik/KonsultLäs mer och ansök
Vietnam | open

AkzoNobel Graduate Rotational Engineering Trainee

IT/Teknik/KonsultLäs mer och ansök

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss