Ansök om Karriärstipendiet - värde 15 000 kr. Till ansökan!
« Tillbaka

Boliden Trainee Program

Ingenjör|Boliden

Om programmet

Driv förändring för kommande generationer

Bli en del av ett internationellt team som driver förändring för kommande generationer. Bolidens internationella traineeprogram erbjuder spännande positioner på våra verksamheter i Sverige, Finland och Norge. Under programtiden kommer du arbeta på flera affärsområden, siter och funktioner. Du börjar programmet på en permanent position som du kan återvända till efter att programmet är avslutat.

Vad vi erbjuder

Som trainee på Boliden kommer du få värdefull kunskap om metallindustrin på ett av Europas ledande gruv- och smältverksföretag. Du kommer få insikt i hur vi arbetar och tillgång till ett kompetent nätverk av lokala och internationella kollegor. Du erbjuds ett personligt utvecklingsprogram genom hela traineeperioden med en mentor och handledare som stöttar dig i din utveckling. Traineeperioden är uppdelad i tre delar på cirka fyra månader var. Programmet kombinerar lokal praktik på flera av våra verksamheter med en blandning av teoretisk och praktisk träning i våra kärnområden. Det inkluderar praktisk träning på plats, digitala möten, aktiv inlärning, teamaktiviteter samt fysiska möten och workshops.

Programmets innehåll

Traineeprogrammets ger dig en god start på din karriär efter dina studier. Du får chansen att jobba på din självmedvetenhet och förbättra dina kommunikationskunskaper, ditt självledarskap och din motivation. Du växer i din roll genom att möta skarpa affärsutmaningar. Individuellt och i team kommer du även träna dina förmågor inom planering, organisation och projektgenomförande från start till slut. Programmet följer en bestämd roadmap med tre praktikperioder. Första perioden är på din hembas, den andra inom ett annat område och den tredje i en helt annan roll tillbaka på din hembas. Tillsammans kommer ni arbeta i olika projekt och träna i personlig utveckling parallellt med schemalagda programaktiviteter.

Ansökan stängd
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom länken i våra mejl. Notera dock att du då inte längre kan vara med i tävlingar eller vinna våra stipendier. För mer information gällande vår personintegritetspolicy besök vår webbplats

Sista ansökningsdag16-01-2024Ansökning öppnas:01-12-2024PlatsSverige, Finland, NorgePeriod1 år

Se alla traineeprogram hos BolidenSe alla Ingenjör traineeprogramSe alla traineeprogram

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också