Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!
« Tillbaka

HANDELSBANKEN BUSINESS & TECH PROGRAM

IT/Teknik/Konsult|Nexer Group

Om programmet

Handelsbanken Business & Tech Program är ett gemensamt initiativ mellan Nexer Tech Talent och vår samarbetspartner Handelsbanken. Tillsammans startar vi i augusti 2023 den fjärde upplagan av talangprogrammet utformat för dig som nyutexaminerad techtalang.

Genom att starta karriären med ett talangprogram får du den ultimata övergången mellan studier och arbetsliv. Du kommer även att få ta del av ett skräddarsytt utbildningsprogram där du får kunskaper som du har direkt användning för i ditt dagliga arbete.

JOBBA MED TECH, DATA & INNOVATION PÅ HANDELSBANKEN

Med över 2000 medarbetare är Handelsbanken en av Sveriges största techorganisationer – ständigt på jakt efter nya förmågor som ser utmaningar och möjligheter i digitaliseringsarbetet.

Gemensamt för all tech-utveckling i Handelsbanken är att den drivs av personer som brinner för att göra skillnad, att göra verklighet av idéer, tankar och visioner. Bakom varje sprint, epic, jira och PI-planering står en person, ett team, ett lean-agilt tåg med ett uppdrag att göra tillvaron lite enklare eller bättre för Handelsbankens kunder.

Som deltagare i Handelsbanken Business & Tech Program kommer du vara en del av en grupp nyexaminerade techtalanger som alla får möjlighet att jobba i utvecklingsnära roller i en stor och trygg organisation – samtidigt som du får den stöttning och utbildning som behövs för att rivstarta din karriär på bästa tänkbara sätt.

Ansökan beräknas öppna i jan/feb – anmäl ditt intresse nedan och bli kontaktad när ansökan öppnar!


Ansök här
Ansök här
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom länken i våra mejl. Notera dock att du då inte längre kan vara med i tävlingar eller vinna våra stipendier. För mer information gällande vår personintegritetspolicy besök vår webbplats

Sista ansökningsdag31-12-2024Ansökning öppnades:01-12-2023PlatsPeriod

Se alla traineeprogram hos Nexer GroupSe alla IT/Teknik/Konsult traineeprogramSe alla traineeprogram

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också