Sök Meny
« Tillbaka

Operations Leadership Development Program

Ingenjör|Xylem

Om programmet

Let´s Solve Water

Vi är ett globalt team på 17 000 personer som är enade runt ett gemensamt mål; att skapa lösningar för världens vattenutmaningar. Visste du att vi levererar produkter till de Olympiska spelen? Visste du att de spektakulära minnesfontänerna vid Ground Zero i New York drivs av våra produkter? Visste du att våra produkter hjälper flera av Kinas största städer att ta vara på de stora mängder vatten som regnar ner under tyfonsäsongen? Visste du att Flumrider och Colorado på Liseberg är byggda på våra produkter? Vårt arbete är inriktat på att utveckla nya tekniker som förbättrar hur vatten används, bevaras och återanvänds i framtiden. Våra produkter och tjänster förflyttar, behandlar, analyserar, övervakar och återför vatten till miljön för allmännyttiga företag, industri, bostäder och kommersiella byggnader. Produktionssiten i Emmaboda är den största inom Xylem-koncernen och vi är idag cirka 1300 anställda. Xylem erbjuder tusentals spännande karriärmöjligheter för människor som delar vår passion och strävan att ta sig an världens viktigaste vattenutmaningar…och lösa dem

För mer information om Xylem, vänligen besök vår hemsida, www.xylem.com

 

Din 3-åriga traineeutvecklingsutmaning inom Xylem

Målet med OLDP-programmet är att utveckla talanger till våra operativa områden. Det är ett treårigt program som består av tre rotationsuppdrag mellan olika verksamhetsområden och sker med utgångspunkt från verkliga affärsprioriteringar. Under programmets gång skaffar du dig även färdigheter och erfarenhet inom ledarskap för att ständigt förbättra våra olika funktioner. Rotationsuppdragen är avsedda att ge en bred exponering för våra olika verksamhetsområden för på så sätt ge dig goda förutsättningar för att fortsätta din karriär inom Xylem efter avslutat program.

Första två åren kommer du spendera på vår produktionssite i Emmaboda för att år tre ha möjlighet testa på arbete på någon av våra andra produktionssiter i Sverige eller Europa.

Ytterligare information om programmet:

  • Rotationerna sker mellan tre olika fokusområden. Områdena som kan bli aktuellt är bland annat inköp, planering, logistik, drift, transport, lager, Produktion och produktionsteknik.
  • Placering sker med utgångspunkt från funktionerna och den anställdes behov.
  • Under programmet så kommer du även att få gå utbildningar för att ytterligare göra dig redo för en ledande roll efter programmets avslut.
  • Mentorstöd för att vägleda dig genom programmet.

För att vara aktuell för programmet ser vi att du uppgfyller följande krav:

  • Högskoleexamen inom exempelvis Supply Chain, Industrial Engineering, Manufacturing Engineering, etc.
  • 0-2 års erfarenhet av tillverkning eller liknande verksamhet.
  • Öppen för förväntade resor/flyttning.
  • Öppen, proaktiv och nyfiken inställning.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift.
  • Startdatum helst i början av september.

Information

Har du frågor är du välkommen att kontakta Henrik Wolf, Teknikchef – Montering, 0471-24 72 81 eller Daniel Långberg, Rekryterare, 0471-24 74 57

Senaste ansökningsdag är 2023-04-02. Urvalet av ansökningar sker löpande och vi kan gå vidare i rekryteringen innan sista ansökningsdag har passerat. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt webbverktyg.

Representant för Unionen är Camilla Linde Olsson, representant för Sveriges ingenjörer/Akademikerna är Jenny Johansson, 0471-24 70 00.

Ansökan stängd
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom länken i våra mejl. Notera dock att du då inte längre kan vara med i tävlingar eller vinna våra stipendier. För mer information gällande vår personintegritetspolicy besök vår webbplats

Sista ansökningsdag02-04-2023Ansökning öppnades:01-03-2023PlatsEmmabodaPeriodHösten 2023

Se alla traineeprogram hos XylemSe alla Ingenjör traineeprogramSe alla traineeprogram

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Arjo - ett KarriärföretagIver - ett KarriärföretagSopra Steria - ett KarriärföretagDevoteam - ett KarriärföretagArla - ett KarriärföretagFresenius Kabi - ett KarriärföretagAdvania - ett KarriärföretagTranscom - ett KarriärföretagParks and Resorts - ett KarriärföretagHemköp/Tempo - ett KarriärföretagLantmännen - ett KarriärföretagBygma - ett KarriärföretagStockholmshem - ett KarriärföretagSwegon - ett KarriärföretagSofigate - ett KarriärföretagThomas Betong Concrete Group - ett Karriärföretag