10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!

Traineeprogram

Här hittar du Traineeprogram inom alla branscher och över hela Sverige. Traineeprogram är en typ av anställning för att rekrytera studenter och young professionals, både för att fylla företagets kompetensbehov och utbilda framtida ledare och chefer. Exakt vad det innebär att gå ett traineeprogram beror på programmet och företaget, men i de flesta fall varvas teori med praktik där du som trainee får ta dig an case och arbetsuppgifter på företaget, lära dig verksamheten från grunden med stöd och coaching av mentorer och seniora kollegor vilket ger goda chanser till en trygg och rolig start på karriären. Genom att gå ett traineeprogram kommer du snabbt ut i arbetslivet, lär dig färdigheter och nyckelkompetenser som hjälper dig att utvecklas och avancera snabbt inom företaget.

Traineeprogram riktar sig både till nyexaminerade från universitet och högskola, young professionals som är i början av karriären och i vissa fall även till senior professionals som jobbat några år i branschen. Programmen kan också rikta sig till de utan universitetsexamen, så även du som har en gymnasieexamen och letar nya karriär- och utvecklingsmöjligheter kan söka till utvalda program.

Traineeprogram erbjuder en snabbstart i karriären och är en perfekt väg både i början av arbetslivet och för att utveckla din kompetens och karriär.


Konsult
Filter
Plats
AlingsåsAlvestaBodenBorgstenaBorlängeBoråsDanmarkEmmabodaEskilstunaGarpenbergGällivareGävleGöteborgHalmstadHelsingborgHestraHjältevadHästvedaJärnaJönköpingKarlskronaKarlstadLinköpingLuleåLundMalmöMarkarydMönsteråsMörlundaNorrköpingOrreforsSkelleftehamnSkellefteåSkövdeStockholmSundsvallSöderhamnSödertäljeTranemoTrollhättanUmeåUppsalaUrshultVimmerbyVislandaVästeråsVäxjöÅreÖrebroÖrnsköldsvikÖstersund
Kategori
Bemanning & AdministrationBygg & AnläggningCivilingenjörDetaljhandelnEkonomiEldistribution & KonsultElkraft/Eldistribution/KonsultFastigheterFinans/Ekonomi/JuridikForskning/InnovationFörsäljningHRHälso- och sjukvårdITIT/Teknik/KonsultIndustri & ProduktionIngenjörInstallation/Drift/UnderhållKonsultKultur/Media/DesignLogistik & TransportManagementMarknadsföringMäklarePost & LogistikProjektledningRekrytering & PersonaluthyrningRenewable energySpel & KasinoTeknik
141 Träffar
Listan över Karriärföretagen 2024 är här!

Sök Nordic Wellness Hälsostipendiet fram till 15 maj

Stipendier15 april, 2024

Listan över Karriärföretagen 2024 är här!

Allt du behöver veta om utlandsstudier

Student22 mars, 2024

Listan över Karriärföretagen 2024 är här!

Topp 10 mest attraktiva arbetsgivare framröstade av kvinnor!

Nyhet13 mars, 2024

Listan över Karriärföretagen 2024 är här!

Nytt utlandsstipendium tillsammans med Blueberry

Stipendier8 mars, 2024

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss