Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!
« Tillbaka

UW Madison


UW Madison

När du läser 1-2 terminer på UW Madison och har ansökt via Blueberry.nu får stipendium på ca 6 000 USD per termin. Läser du på mastersnivå får du som blueberrystudent ett stipendium på 4 000 USD per termin. Blueberry hjälper dig också gratis med hela ansökningsprocessen.University of Wisconsin-Madison, eller UW Madison, är en av de bästa skolorna i USA. År 2016 rankades de som nummer 11 på Forbes lista över de bästa offentliga universiteten i landet. Skolan ligger vid sjön Mendota i staden Madison, Wisconsin, och har över 50 000 studenter från hela USA och andra länder. Skolan är också känd för sin mångfald, vilket betyder att det finns människor från olika platser och bakgrunder. Det gör studentlivet roligt och intressant. Om du letar efter en typisk amerikansk upplevelse med mycket att göra som student, men också med bra utbildning, är UW Madison rätt skola för dig!

Läs mer om UW Madison här.

4 anledningar att välja UW Madison:

  • Bland de högst rankade utildningarna i landet.
  • UW Madsion är rankade som nr 5 i världen för studier inom kommunikation, marknadsföring och media.
  • Levande studentliv och stad som erbjuder något för alla.
  • Ett av de universitet i USA som är mest internationellt med studenter från hela världen.

Stipendium

När du läser 1-2 terminer på UW Madison och har ansökt via Blueberry.nu får stipendium på ca 6 000 USD per termin. Läser du på mastersnivå får du som blueberrystudent ett stipendium på 4 000 USD per termin. Blueberry hjälper dig också gratis med hela ansökningsprocessen.

Studiemedel

Studierna vid UW Madison ger rätt till studiemedel från Centrala Studiestödsnämnden (CSN). Detta innebär att studenter har möjlighet att låna pengar för både kursavgifter och levnadskostnader. Det är viktigt att notera att CSN har fastställt ett maxbelopp för hur mycket du kan låna för kursavgifter per termin. Läs om CSN och hur mycket studiemedel du kan få här.

Läs mer
Sista ansökningsdag31-12-2024Ansökning öppnades01-01-2024PeriodVärde< 40 000 kr
Se alla stipendier

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.