Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!
« Tillbaka

Valios mentorstipendium


Valios mentorstipendium

Vi på Valio Sverige vill bidra till att skapa en brygga för studenter mellan studier och arbetsliv. Därmed är vi glada att kunna erbjuda ett unikt mentorstipendium för dig som studerar till civilekonom eller har en liknande inriktning inom ekonomi. Vårt mentorstipendium syftar till att ge dig som student en möjlighet att få insikt i arbetslivet, utveckla professionella färdigheter och bygga ett nätverk inom branschen.  

  • Som stipendiat kommer du att få Valio Sveriges VD, Robert Auselius, som personlig mentor. Robert Auselius blev 2023 utsedd till årets VD bland ekonomer av Karriärföretagen. Han kommer att vägleda dig samt ge dig värdefull feedback.  

  • Mentorstipendiet ger Robert chansen att dela sina insikter med nästa generations ledare, samtidigt som studenten bidrar med det unika perspektivet från den yngre generationen. 

  • Stipendiet pågår från maj till november, med ungefär en träff i månaden på Valios kontor i centrala Stockholm.  

Kriterier för att ansöka 

  • Student på ett universitet/högskola just nu 

  • Studera till civilekonom eller motsvarande utbildning inom ekonomi  

  • Ha ett genuint intresse för FMCG och livsmedelsbranschen 

  • Vara engagerad och ambitiös med målet inställt på en ledarroll i framtiden  

  • Kunna motivera varför Valio är en attraktiv arbetsgivare  

Hur ansöker du?  

Om du är intresserad av vårt mentorsstipendium, vänligen skicka in din ansökan senast 31 mars. Din ansökan ska inkludera ditt CV och en motivering varför du anser att Valio är en attraktiv arbetsgivare.  

Ansökningstiden är mellan 1 februari –31 mars 2024. Därefter kommer vi göra ett urval och gå vidare med en telefonintervju. Sedan kommer slutkandidater få träffa vår VD Robert Auselius och vår HR-chef Linnéa Lindblom som gör det slutliga valet av stipendiaten.  

Vi ser fram emot din ansökan! 

Om Valio  

På Valio, arbetar vi tillsammans för att göra livet bättre. Vi gör det genom en företagskultur byggd på starka värderingar - fokus på kund och konsument, ansvar, förnyelse och samarbete. Vi vill vara världens mest innovativa mejeri- och matföretag och en stark utmanare på den globala marknaden. 

Valio Sverige grundades 1994. Idag erbjuder vi ett brett sortiment av laktosfritt, krämig yoghurt, smör, växtbaserade samt proteinprodukter. Vi har kontinuerligt ökat tillväxten på den svenska marknaden och omsätter strax under två miljarder SEK.  

Hållbarhet är viktig för oss och tillsammans med våra partners är målet att vår mjölk ska bli koldioxidneutral fram till 2035. Våra ägare är finska mjölkbönder och deras gårdar är familjeägda. 

Ansök här
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom länken i våra mejl. Notera dock att du då inte längre kan vara med i tävlingar eller vinna våra stipendier. För mer information gällande vår personintegritetspolicy besök vår webbplats

Sista ansökningsdag31-03-2024Ansökning öppnades02-02-2024PeriodMaj-NovemberVärde
Se alla stipendier

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.