Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!
Topp 10 mest attraktiva arbetsgivare framröstade av kvinnor!

Topp 10 mest attraktiva arbetsgivare framröstade av kvinnor!

Karriärföretagen har under perioden oktober 2023 – mars 2024 genomfört en omröstning i sitt Student och Young professionals nätverk, enkom bland de kvinnliga medlemmarna.

Frågan de fått svara på är ”Vilka är de tre mest attraktiva arbetsgivarna bland de som utsetts till Karriärföretag 2024”. Detta har resulterat i en topp 10 lista för var kvinnor vill jobba någonstans inom respektive utbildningskategori (Ekonomer, Jurister, Civilingenjörer, Högskoleingenjörer, IT, Fastighetsmäklare & Tech). Listan släpps på Karriarforetagen.se den 13:e mars.

Se listan! »

• Karriärföretagens student och Young professionals nätverk består av cirka 30.000 personer (varav 55% är kvinnor) som regelbundet använder Karriärföretagen för att söka information om framtida arbetsgivare, stipendier, jobb och traineetjänster.

• Definitionen av Young professionals är: Personer mellan 25 – 35 år, som har tagit en akademisk examen inom 1 – 8 år och påbörjat sin yrkeskarriär.

• Definitionen av studenter är: Medlemmar som nu aktivt studerar en universitet- eller högskoleutbildning vid något av Sveriges lärosäten.

Gå med i Karriärnätverket för att inte missa fler nyheter.

Gå med »

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss