10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!
« Tillbaka

Zington Accelerate

IT|Konsult|Zington

Om programmet

Vad behöver du för att växa? Hur kan vi hjälpa dig att nå dina mål? Zington Accelerate är för dig som söker en kickstart på karriären.

Zington är mycket mer än bara ett ”Management- och IT-konsultföretag”. Vi är ett företag som består av riktiga, engagerade människor som råkar veta väldigt mycket om just IT och Management. Genom engagerade medarbetare och ett stort entreprenörsdriv, utvecklar vi strategier och lösningar som får både människor och företag att växa. För när du växer, växer företag.

Vad driver dig och vilken typ av ledarskap får dig att blomstra? Oavsett om du drömmer om att bli en ledande expert inom ditt fält eller vill vara en del av Zingtons nästa stora projekt, är vår framgång förankrad i att bygga dynamiska och engagerade team. Du får vara med och skräddarsy din karriärutveckling för att matcha både dina professionella och personliga mål.

Hur går Accelerate till?

När du börjar din resa på Zington är du under det första halvåret en del av vårt Accelerate-program. Genom bland annat utbildningar, inspirationsföreläsningar, sociala event och coachning skapar vi tillsammans en bra grund för att du ska lyckas i rollen som konsult. Vi kommer i programmet ha fokus på att utveckla din kompetens, ditt personliga ledarskap och ditt konsultmannaskap.

Kompetens

Kompetens bygger på praktisk erfarenhet och teoretisk kunskap. När vi tagit fram din utvecklingsplan bygger vi din kompetens genom konsult-, projekt- och teamerfarenhet. Vi ser till att du går de kurser och tar de certifieringarna du behöver för att komma igång. Kort och gott; vi bygger ditt digitala know-how genom spännande och utmanande kunduppdrag och utbildningar.

Vi tror på att utvecklas tillsammans och ta hand om varandra. Att växa och bli smartare, bättre och starkare. Utveckling behöver nödvändigtvis inte vara kopplat till den egna rollen, utan även om sådant som kan hjälpa dig att utvecklas som person. Ett exempel är vår kurs i hur man blir en sann talarguru, för den som vill bygga upp sitt personliga varumärke.

Personligt ledarskap

Här är alla ledare och vi värderar det personliga ledarskapet högt. Förutom kompetensforum och individuella utvecklingsplaner, genomgår alla våra nya medarbetare ett skräddarsytt ledarskapsprogram. Där får vi chansen att utveckla vårt personliga och professionella ledarskap och får dessutom en grundlig introduktion till Zington.

Vi tror även på kraften i att få förtroende. Förtroende att driva sådant som du tycker är intressant. Ett exempel kan vara att driva eller involvera dig i olika initiativ såsom Health@Zington – vårt forum för träning och hälsa eller Sharing@Zington – vårt forum för kunskapsdelning och erfarenhetsutbyte.

Konsultmannaskap

Vad är det som särskiljer en Zington-konsult från en konsult i allmänhet? När vi ställer frågan till våra kunder, möts vi av beskrivningar som ”personligt och nära”, ”hög kvalitet”, ”strategisk partner” och ”någon man kan lita på”. Dessa är inte bara smickrande ord, utan kärnvärderingar som vi håller högt. Även om värderingarna är inbyggda i Zingtons DNA, tar vi dem inte för givet. Istället arbetar vi kontinuerligt för att upprätthålla och förstärka våra värderingar och den höga kvaliteten i vårt arbete.

Genom en kombination av praktisk erfarenhet, individuell coachning, mentorskap och ett fokuserat arbete på våra kärnvärderingar, strävar vi efter att du ska utvecklas som konsult ”the Zington way”.

Accelerateprogrammet 2024

Med konsulttjänster som täcker hela det digitala spektrat erbjuder vi dig en mängd möjligheter att utvecklas i den roll du önskar. Om du vill veta mer om de områden och roller vi rekryterar till Accelerateprogrammet 2024, kan du läsa mer om dem här nedan.

Affärssystem

Drivs du av processeffektivisering och optimering av affärsflöden? Då är affärssystem helt rätt! Oavsett om du brinner för de tekniska aspekterna, att bygga lösningar eller att sätta upp processer inom finans eller logistik, arbetar vi tillsammans med marknadens största och mest använda affärssystem, SAP. Med djup teknisk förståelse och gedigen verksamhetsexpertis tar vi fram ett effektivt stöd för några av Sveriges största varumärken.

Business Consulting & Kravledning

Har du intresse för att hjälpa organisationer att definiera, prioritera och genomföra verksamhetskritiska förflyttningar genom att analysera deras krav, utveckla deras verksamhet och leda projekt? Vi letar efter dig som älskar olika typer av verksamheter och samtidigt har ett ben inom IT och ny teknik. Som Business Consultant får du vara med och definiera och realisera affärskritiska förändringar hos våra kunder.

Analytics konsult

Intresse för utveckling, verksamhetsförståelse och datadrivet beslutsfattande? Är du organiserad och nyfiken på att se vad man kan göra med hjälp av data? Vi söker dig som vill vara med och påverka hur morgondagens beslut fattas i roller som BI-utvecklare, Data Scientist eller Data Engineer. Vi arbetar dagligen med att hjälpa våra kunder i denna riktning, strategiskt såväl som operativt.

Integrationsutvecklare

Tycker du att det verkar roligt att sammankoppla system och processer med varandra? Drivs du av problemlösning, gillar att kombinera utveckling med att förstå arkitektur och är duktig på att förklara komplicerade saker på ett enkelt sätt? Då tror vi att du skulle trivas i rollen som integrationsutvecklare. Vi hjälper våra kunder att lösa saker som initialt verkar omöjliga.

Ansökan stängd
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom länken i våra mejl. Notera dock att du då inte längre kan vara med i tävlingar eller vinna våra stipendier. För mer information gällande vår personintegritetspolicy besök vår webbplats

Sista ansökningsdag28-02-2024Ansökning öppnades:01-12-2023PlatsStockholmPeriodHöst 2024

Se alla traineeprogram hos ZingtonSe alla IT traineeprogramSe alla Konsult traineeprogramSe alla traineeprogram

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »

Fler Konsult traineeprogram

Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Växjö, Västerås, Borlänge, Karlstad. | Stängd

Capgemini’s IgnITe Graduate Program

IT/Teknik/KonsultLäs mer och ansök
Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Trollhättan & Västerås | Stängd

Norconsult Engineer Program

IT/Teknik/KonsultLäs mer och ansök
Stockholm | Stängd

Zington Accelerate

IT/Teknik/KonsultLäs mer och ansök

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss