Sök Meny

Traineeprogram

Här hittar du Traineeprogram inom alla branscher och över hela Sverige. Traineeprogram är en typ av anställning för att rekrytera studenter och young professionals, både för att fylla företagets kompetensbehov och utbilda framtida ledare och chefer. Exakt vad det innebär att gå ett traineeprogram beror på programmet och företaget, men i de flesta fall varvas teori med praktik där du som trainee får ta dig an case och arbetsuppgifter på företaget, lära dig verksamheten från grunden med stöd och coaching av mentorer och seniora kollegor vilket ger goda chanser till en trygg och rolig start på karriären. Genom att gå ett traineeprogram kommer du snabbt ut i arbetslivet, lär dig färdigheter och nyckelkompetenser som hjälper dig att utvecklas och avancera snabbt inom företaget.

Traineeprogram riktar sig både till nyexaminerade från universitet och högskola, young professionals som är i början av karriären och i vissa fall även till senior professionals som jobbat några år i branschen. Programmen kan också rikta sig till de utan universitetsexamen, så även du som har en gymnasieexamen och letar nya karriär- och utvecklingsmöjligheter kan söka till utvalda program.

Traineeprogram erbjuder en snabbstart i karriären och är en perfekt väg både i början av arbetslivet och för att utveckla din kompetens och karriär.


Bygg/anl��ggning
Filter
Plats
AlingsåsAlvestaBaltikumBorgstenaBorlängeBoråsDanmarkEmmabodaEskilstunaFalunFinlandFlexibeltGlobalGlobaltGällivareGävleGöteborgHalmstadHelsingborgHestraHjältevadHärnösandHästvedaJönköpingKarlskronaKarlstadKirunaKristianstadKöpenhamnLandskronaLinköpingLuleåLundLyckseleMalmöMarkarydNorrköpingNössemarkOrrefors och MörlundaOsloRemoteSkellefteåSkåneSkövdeSolnaStockholmStorumanSundsvallSverigeSöderhamnSödertäljeTranemoTrollhättanTumbaUddevallaUmeåUppsalaUrshultVimmerbyVislandaVästeråsVäxjö Linköping MalmöÅreÖrebroÖstersund
Kategori
Bygg/anläggningCivilingenjörEkonomiFastigheterFinans/ekonomi/juridikFörsäljningHRITIT/teknik/konsultIndustri/produktionIngenjörInstallation, drift, underhållKultur, media, designMarknadsföringMäklareProjektledningelkraft/eldistribution/konsult
141 Träffar
25 maj, 2023

Sveriges studenter har röstat fram topp 10 arbetsgivare 2023!

10 maj, 2023

Nyhet! Jobbportal för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare

10 maj, 2023

5 enkla tips för att komma igång med LinkedIn

5 maj, 2023

The Launch – Sveriges viktigaste tidning för unga talanger