« Tillbaka

Björn Lundéns stipendium – för ekonomistudenter inom redovisning


Björn Lundéns stipendium – för ekonomistudenter  inom redovisning  

Som ett av Sveriges ledande kunskaps- och programvaruföretag inom redovisning, skatt och deklaration vill vi stimulera studenter som väljer att fördjupa sig inom dessa områden.

Vi delar därför ut ett stipendium på 10 000 kr till årets bästa uppsats om den pågående digitaliseringen och automatiseringen på redovisningsområdet under läsåret 2022/2023.  

För dig som skrivit C- eller D-uppsats

Stipendiet kan sökas av dig som under läsåret 2022/2023 skrivit C- eller D-uppsats vid ett svenskt universitet eller högskola. Stipendiet ges till den eller de studenter som skrivit den bästa uppsatsen på temat digitalisering och automatisering på redovisningsområdet. Det kan handla om digitaliserad/automatiserad redovisning i ett företag eller vid en redovisnings- eller revisionsbyrå.

10 000 kr

Stipendiesumman är 10 000 kr. Har flera studenter skrivit uppsatsen tillsammans delas stipendiesumman lika mellan författarna.

Ansök senast 2 oktober 2023

Din uppsats skickar du till stipendium@bjornlunden.se. Sista dag för ansökan är 30 september 2023.

I ansökan anger du:

  • ditt/era namn
  • universitetets/högskolans namn
  • vilken utbildning du/ni läser.

Juryn utser vinnaren 9 oktober 2023

Vinnaren av Björn Lundén-stipendiet utses av en jury bestående av Ulf Bokelund Svensson, Mikael Andersson och Pål Carlsson – samtliga medarbetare på Björn Lundén.

Juryn kommer att premiera den uppsats man anser bäst belyser den pågående digitaliserings- och automatiseringsprocessen på redovisningsområdet.

Kontakt

Har du frågor är du välkommen att mejla till stipendium@bjornlunden.se.

Ansök här
Sista ansökningsdag09-10-2023Ansökning öppnades:01-01-2023PeriodVärde10 000 kr
Se alla stipendier


Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.