Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!
« Tillbaka

Campusbokhandeln Stipendium


Få mer information om stipendier och ansökningstider

Campusbokhandelns stipendium

Campusbokhandelns stipendium är en satsning för att stödja studenter ekonomiskt under studierna. Tillsammans med Karriärföretagen, utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, vill vi underlätta och hjälpa studenter ekonomiskt för deras utbildning och framtida karriärval. Stipendiet (Värde 10 000 kr) är till för dig som studerar på universitet/högskola. Mottagaren av stipendiet utses av en kommitté från Campusbokhandeln och Karriärföretagen.Kriterier för att ansöka om stipendiet:

  • Vara student på ett universitet/högskola.
  • Berätta hur du ska använda stipendiet till dina studier.

Ansökningstiden är från och med 21 Augusti till 29 September. Den som utses som stipendiat tilldelas ett stipendium på 10 000 kr och presenteras av Campusbokhandeln och Karriärföretagen.

Lycka till!

Om Campusbokhandeln

Campusbokhandeln säljer ny och begagnad kurslitteratur på nätet och i butik, på eller nära campus. Vår ambition är att vara Sveriges grönaste och skönaste bokhandel samt erbjuda Sveriges billigaste kurslitteratur.

Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startades av studenterna Johan och Fredrik på Örebro universitet våren 2005 och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.

Ansökan stängd

Gå med i Karriärnätverket för att bli meddelad när ansökan öppnas!

Du kan när som helst avskriva dig genom länken i våra mejl. Notera dock att du då inte längre kan vara med i tävlingar eller vinna våra stipendier. För mer information gällande vår personintegritetspolicy besök vår webbplats

Sista ansökningsdag29-09-2023Ansökning öppnades20-08-2023PeriodVärde10 000 kr
Se alla stipendier

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.