Sök Meny
« Tillbaka

Campusbokhandeln Stipendium


Campusbokhandelns stipendium

Campusbokhandelns stipendium är en satsning för att stödja studenter ekonomiskt under studierna. Tillsammans med Karriärföretagen, utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, vill vi underlätta och hjälpa studenter ekonomiskt för deras utbildning och framtida karriärval.

Stipendiet (Värde 10 000 kr) är till för dig som studerar på universitet/högskola.

Mottagaren av stipendiet utses av en kommitté från Campusbokhandeln och Karriärföretagen.

Kriterier för att ansöka om stipendiet:

  • Vara student på ett universitet/högskola.
  • Berätta hur du ska använda stipendiet till dina studier.

Ansökningstiden är från och med 21 Augusti till 29 September. Den som utses som stipendiat tilldelas ett stipendium på 10 000 kr och presenteras av Campusbokhandeln och Karriärföretagen.

Lycka till!

Om Campusbokhandeln

Campusbokhandeln säljer ny och begagnad kurslitteratur på nätet och i butik, på eller nära campus. Vår ambition är att vara Sveriges grönaste och skönaste bokhandel samt erbjuda Sveriges billigaste kurslitteratur.

Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startades av studenterna Johan och Fredrik på Örebro universitet våren 2005 och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.

Börja din ansökan här

Du kan när som helst avskriva dig genom länken i våra mejl. Notera dock att du då inte längre kan vara med i tävlingar eller vinna våra stipendier. För mer information gällande vår personintegritetspolicy besök vår webbplats.

Ansök här
Sista ansökningsdag29-09-2023Ansökning öppnades20-08-2023PeriodVärde10 000 kr
Se alla stipendier

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
One Group - ett KarriärföretagNet Insight - ett KarriärföretagBufab - ett KarriärföretagCoor - ett KarriärföretagJämtkraft - ett KarriärföretagTUI - ett KarriärföretagB3 Consulting - ett KarriärföretagRototilt - ett KarriärföretagHogia - ett KarriärföretagSkandiaMäklarna - ett KarriärföretagAtea - ett KarriärföretagHemsö - ett KarriärföretagKiwa - ett KarriärföretagUnionen - ett KarriärföretagElvenite - ett KarriärföretagStrukton - ett Karriärföretag

Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.