Sök Meny
« Tillbaka

Karriärstipendiet – Young Professional


Karriärstipendiet "Young Professional"

Karriärstipendierna består av flera stipendier som Karriärföretagen delar ut för att främja och stödja unga duktiga talanger i deras karriär. Karriärstipendiet går till en ung Young Professional som drömmer om att ta karriären till nästa nivå.

För att kunna få ett stipendium ska du bland annat ange dina framtidsplaner för din karriär, hur du ska använda stipendiet och berätta mer om något du är stolt över att ha uppnått under studietiden eller i arbetet. 

Vilka som till slut får ta emot stipendierna bestäms av en kommitté som består av Oliver Paschetto Jensin (CMO på Karriärföretagen), och karriärcoachen Charlotte Hågård. Stipendiet är öppna att söka för alla studenter och unga yrkesverksamma med en akademisk utbildning i ålder.

Kriterier för att ansöka om Karriärstipendiet:

  • Inneha en akademisk eftergymnasial utbildning
  • Presentera dina planer för din framtida karriär
  • Ange hur du kommer att använda stipendiet till ifall du vinner
  • Presentera något du är stolt över att du har åstadkommit relaterat till din framtida karriär
  • I samband med din stipendieansökan så får du nedan välja tre arbetsgivare som du anser attraktivast och mest spännande att göra karriär på.


Ansökningstiden är aktiv nu och fram till September. Vinnaren kommer vinna 15 000kr och presenteras under eventet Karriärdagen i oktober. Lycka till!


Ansökan stängd

Gå med i Karriärnätverket för att bli meddelad när ansökan öppnas!

Du kan när som helst avskriva dig genom länken i våra mejl. Notera dock att du då inte längre kan vara med i tävlingar eller vinna våra stipendier. För mer information gällande vår personintegritetspolicy besök vår webbplats

Sista ansökningsdag01-09-2023Ansökning öppnades01-04-2023PeriodApril 2023 - September 2023Värde15 000 kr
Se alla stipendier

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Polarium - ett KarriärföretagZington - ett KarriärföretagAvarn Security - ett KarriärföretagNIBE - ett KarriärföretagSesol - ett KarriärföretagXylem - ett KarriärföretagKiwa - ett KarriärföretagFeelgood - ett KarriärföretagSkandiaMäklarna - ett KarriärföretagSkanska - ett KarriärföretagCaverion - ett KarriärföretagAhlsell - ett KarriärföretagLänsförsäkringar Fastighetsförmedling - ett KarriärföretagKraftringen - ett KarriärföretagABB - ett KarriärföretagCGI - ett Karriärföretag


Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.