Ansök om Karriärstipendiet - värde 15 000 kr. Till ansökan!
« Tillbaka

Outdoor Stipendium inom turism


Outdoor Stipendium inom turism

Outdoor är idag ett av Sveriges ledande företag inom uteliv. Att öka kunskapen inom turism och dess framtid är något vi brinner för. Därför vill vi belöna en uppsats som bidragit med nya kunskaper till vårt ämnesområde genom ett nyinstiftat stipendium, värt 10 000 kronor.

  • Outdoors stipendium delas ut till den bästa uppsatsen inom ämnesområdet turism. Detta avser uppsatser gjorda under läsåret 2022/2023.
  • Stipendiet är värt 10 000 kronor och delas ut en gång per år.
  • Sista ansökningsdag är 31 oktober 2023. 
  • Outdoors stipendiat presenteras i december 2023, på Outdoor.se. Vinnaren kontaktas även personligen.

Information om vårt stipendium

Vem kan söka?

Stipendiet kan sökas av studenter som har skrivit C-uppsats (kandidatuppsats) eller D-uppsats (magisteruppsats) vid en högskola/universitet eller slutuppsats på en annan likgiltig eftergymnasial utbildning i Sverige eller internationellt under läsåret 2022/2023. Uppsatsen ska vara inom ämnesområdet turism, antingen med fokus på Sverige eller internationellt.

Uppsatsen får gärna beröra områden som Outdoor är verksamma inom, det vill säga friluftslivvandringfiske eller andra outdoor-aktiviteter. Men du är lika välkommen och har lika stor chans att bli en vinnare genom att ansöka med en uppsats som berör turismen på ett bredare plan. Det kan alltså även vara inom ekonomi, reklam och pr, marknadsföring, management, redovisning och medicin. Vi är redo för kunskap.

Hur mycket är stipendiet värt?

Stipendiet uppgår till ett värde om 10 000 kronor. Är ni fler studenter som författat uppsatsen kommer vinstsumman att delas lika.

Hur går ansökan till?

Sänd oss din slutsats alternativt sammanfattning av uppsatsen till stipendium@outdoor.se. Sista ansökningsdag är 31 oktober 2023.

I ansökan anger du följande uppgifter:

  • Namn och efternamn
  • Kontaktuppgifter – telefonnummer och e-post
  • Utbildning och skola
  • Kort motivering om varför du ska vinna stipendiet

Hur utses vinnaren?

Vinnaren utses av en oberoende jury. I juryn ingår Martin Funevall, Morgan Nadler, Terese Nilsson, Jens Johansson och Thomas Meivert, alla medarbetare på Outdoor. Juryn går igenom alla inskickade uppsatser och bedömer de som bäst bidragit med nya kunskaper inom turism. Detta enligt kriterier som helhetsbedömning, relevans i ämnet, kreativitet och nyskapande. Beslutet kan inte överklagas.

Övriga regler

Vinnaren godkänner att namn och uppsats kan komma att användas i marknadsföringssyfte av Outdoor. Vinnaren kan komma att behöva styrka sin plats på lärosätet där uppsatsen har skrivits. 

Frågor?

Frågor kring Outdoors stipendium skickas via e-post till stipendium@outdoor.se.

Välkommen att delta med din uppsats!

Ansökan stängd

Gå med i Karriärnätverket för att bli meddelad när ansökan öppnas!

Du kan när som helst avskriva dig genom länken i våra mejl. Notera dock att du då inte längre kan vara med i tävlingar eller vinna våra stipendier. För mer information gällande vår personintegritetspolicy besök vår webbplats

Sista ansökningsdag31-10-2023Ansökning öppnades01-01-2023PeriodVärde10 000 kr
Se alla stipendier

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.